Principal » general » Recenzie - OplayerHD Lite Pentru iPad

Recenzie - OplayerHD Lite Pentru iPad

general : Recenzie - OplayerHD Lite Pentru iPad

Nu este o veste că iPad (la fel ca toate celelalte dispozitive iOS) nu redă codecuri Xvid / Divx, MKV și alte codecuri video în afara casetei. Este calea Apple, și sunt disponibile numai două opțiuni:

  1. Conform - convertiți toate fișierele video care nu sunt compatibile cu playerul video iPad la un format compatibil
  2. Lucrați în jurul acestuia - va trebui să găsiți o alternativă la playerul video integrat pentru a juca aproape toate codecurile video, astfel încât necesitatea de a converti este complet eliminată

Întrebarea atunci va fi, Care preferați? Pe mine? Prefer preferința pentru un motiv foarte simplu - Libertatea. Sunt capabil să utilizez gratuit videoclipurile mele pe orice platformă pe care o aleg. Pentru aceia dintre voi care sunt ca mine, care preferă alternativa, vă prezint OplayerHD Lite pentru iPad.

OplayerHD Lite pentru iPad este gratuit (da, ați auzit bine, am spus gratuit) player video multi-format construit special pentru iPad. Își face treaba bine pentru o aplicație gratuită. Am aruncat tot felul de videoclipuri de 720p HD la ea și le-a jucat fără probleme fără probleme. Majoritatea fișierelor mele video sunt Xvid / Divx și MKV, iar aplicația le joacă bine.

Un plus pentru acest player video este că vă permite să alegeți raportul de aspect pe care preferați să îl vizionați, fie că este vorba de 16: 9 sau 4: 3. Îmi place deosebit raportul de aspect 4: 3 deoarece permite filmului să umple întregul ecran. Trebuie să spun că acest aspect nu este aspectul prestabilit și va trebui să accesați setările pentru ao schimba.

De asemenea, citiți: Obțineți MTN 7GB plan de date pentru N2000 pe TECH + DealZone

Fi avertizat că, deoarece această aplicație este gratuită, este acceptată de anunțuri. Anunțurile sunt afișate în timp ce videoclipul dvs. se joacă, dar acestea nu sunt în cale. În cazul meu, reclamele sunt o mică entuziasm cu care pot să trăiesc, deoarece, așa cum am spus mai devreme, ele nu se împotmolește.

Odată ce aplicația este instalată, singurul alt obstacol pentru a sari este de a obține de fapt fișierele video pe ea, astfel încât să vă puteți bucura de vizionarea acestora. Pentru a face acest lucru, va trebui să citiți tutorialul lui Yomi cu privire la modul de transferare a Documentelor pe iPad. Procesul este același.

Acum că videoclipurile dvs. se află pe iPad-ul dvs., este timpul să scoateți porumbul pop, să vă relaxați și să vă bucurați de filme. OplayerHD Lite pentru iPad este disponibil pentru descărcare de la magazinul de aplicații Apple.

Recomandat
Lasă Un Comentariu