Principal » general » Revizuire: NokiaBrowser 7.3.1.26 pe Nokia E72

Revizuire: NokiaBrowser 7.3.1.26 pe Nokia E72

general : Revizuire: NokiaBrowser 7.3.1.26 pe Nokia E72

Nokia a lansat recent actualizări pentru dispozitivele S60 3rd Edition Fearure Pack 2 și telefoanele S60 5th Edition. Actualizările au inclus o versiune actualizată a NokiaBrowser la versiunea 7.3.1.26, precum și actualizări pentru Ovi Maps.

Am luat mâinile pe un prieten Nokia E72, care este unul dintre dispozitivele care beneficiază de actualizări, și a procedat pentru a vedea ce schimbări au fost livrate exact.

Actualizarea OTA
Actualizarea OTA a fost o briză. Fișierul de actualizare de 17MB a fost descărcat și instalat fără probleme. Cu toate acestea, după actualizare, în timp ce alte aplicații au putut să utilizeze conexiunea de date, noul browser nu ar funcționa.

Actualizarea prin Ovi Suite
Pentru a rezolva această problemă, am decis să reinstalați firmware-ul prin Suite Suite. De data aceasta, a fost un dosar imens de 196MB. Cu toate acestea, după reinstalare, toate problemele au dispărut și totul funcționează bine acum.

NokiaBrowser 7.3 în acțiune

În timp ce NokiaBrowser 7.3.1.26 pentru S60 v3 este aceeași versiune livrată cu Symbian Anna, trebuie să știți în avans că doar îmbunătățirile de performanță ale browserului Anna sunt aici. Nimic nu sa schimbat în interfața cu utilizatorul, care rămâne un pic neclar de folosit.

Noul browser este mai rapid în redarea paginilor, dar are suport de bază pentru HTML 5 (scoruri 123 din 450, bate doar browserul WindowsPhone), unele suport pentru CSS 3 și JavaScript 1.8. Deoarece nu există modificări ale UI, nu există încă opțiunea de a deschide filtre noi în meniu, ceea ce este puțin dezamăgitor. Cu toate acestea, această caracteristică ar trebui să fie disponibilă în noul navigator pentru dispozitivele S60 5th Edition, care au afișaje touch.

De asemenea, citiți: În cele din urmă, Web Hosting de calitate la un preț accesibil!

Cu toate acestea, dacă faceți clic pe o legătură codată pentru a deschide o pagină nouă, se deschid noi pagini și puteți comuta între ele.

Este destul de mult ceea ce noul browser pentru Symbian S60 3rd Edition (caracteristica pachet 2) este despre: îmbunătățiri semnificative de performanță. Un efort lăudabil oferit de Nokia, deși am un sentiment ciudat că unii utilizatori s-ar simți neimprimați. Totuși, să nu uităm că S60 3rd Edition este o platformă mult mai veche și modificarea interfeței UI ar putea să nu merite probleme în acest moment.

Tu ce crezi? Ați așteptat mai mult?

Recomandat
Lasă Un Comentariu