Principal » general » Revizuire: Plăcuța și perna de încărcare wireless Nokia de Fatboy

Revizuire: Plăcuța și perna de încărcare wireless Nokia de Fatboy

general : Revizuire: Plăcuța și perna de încărcare wireless Nokia de Fatboy

Când Nokia Nigeria mi-a trimis o unitate de revizuire a emblemației lor Windows Phone 8, Lumia 920, au inclus o placă de încărcare fără fir și o pernă de către Fatboy, așa că pot să dau asta împreună cu smartphone-ul. Modulul 920 poate fi încărcat doar prin plasarea acestuia pe placa de încărcare sau prin plasarea acesteia pe pernă. Perna este un accesoriu foarte frumos și plăcut la placa de încărcare, deoarece necesită ca plăcuța să funcționeze.

Deci, ce este în pachet? Un dop de rețea, placa de încărcare și perna.

Cum functioneaza? Introduceți placa de încărcare într-o priză de rețea și puneți placa pe birou sau pe masă. Pentru a încărca telefonul în orice moment, lăsați-l pe placă cu fața în sus. Începe să se încarce. Vrei să faci ceva pe telefonul tău? Ridic-o. Când ați terminat, plasați-o înapoi pe farfurie.

Așa cum am spus deja, perna este un accesoriu al lucrurilor de jazz. Da; un accesoriu de moda. Perna se va potrivi mai mult într-un mediu informal sau intern, cum ar fi camera de zi în care există o mulțime de perne și perne în jurul valorii. Pentru a utiliza perna, glisați placa de încărcare în ea printr-un slot prevăzut și plasați Lumia 920 pe ea pentru a încărca. Simplu. Frumos. Homely.

Înainte de a-l utiliza, părea că este doar un alt gimmick, dar comoditatea de a nu trebui să caute un cablu pentru a conecta 920 în când am nevoie pentru a încărca a crescut pe mine rapid. Are sens. Aruncați telefonul și se încarcă. Ridicați-o în orice moment pentru a prelua sau plasa apelurile și a le pune din nou înapoi. Într-un fel ciudat, acesta este un smartphone care mă îndeamnă să-l împotmolească și să continuu cu viața și afacerea mea până când am nevoie din nou.

De asemenea, citiți: Acest nou telefon Xiaomi Qin 4G este dotat cu AI (Xiaomi Qin 1s)

Ciudat. Cu toate acestea, are sens.

Recomandat
Lasă Un Comentariu