Principal » general » O revizuire a Microsoft My Phone

O revizuire a Microsoft My Phone

general : O revizuire a Microsoft My Phone

Dintre noile caracteristici lansate cu Windows Mobile 6.5, serviciul My Phone este unul care servește un scop foarte util pentru mine. Telefonul meu vă permite să vă sincronizați contactele, întâlnirile, mesajele text, fotografiile, videoclipurile, melodiile, preferatele și documentele între telefon și serverele acestora.

Iată câteva alte lucruri pe care Telefonul meu le aduce la masă:

Găsiți telefonul dispărut
Serviciul My Phone vă poate arăta ultima locație cunoscută a telefonului dvs. pe o hartă (în funcție de locul în care s-a sincronizat ultima oară sau au fost partajate fotografii utilizând telefonul meu). Activarea utilizatorilor este necesară.

Blocați telefonul pierdut
Dacă telefonul este pierdut sau furat, Telefonul meu vă poate ajuta să vă protejați informațiile prin blocarea de la distanță a telefonului sau ștergerea conținutului acestuia. Această caracteristică nu este disponibilă pe toate piețele și este posibil să se aplice o taxă.

Distribuiți fotografiile către site-urile de rețele sociale de vârf
Acum puteți posta rapid și ușor fotografiile pe Facebook, Flickr, MySpace și Windows Live din contul dvs. Web pe telefonul mobil sau pe telefon.

Economisiți spațiu pe telefon
Când ștergeți conținut din telefon, puteți să accesați în continuare acest conținut din contul dvs. Web (până când acesta este șters din dosarul dvs. de arhivă).

Sursa: site-ul My Phone

Mai bine este faptul că telefonul meu nu este limitat doar la dispozitivele de versiunea 6.5, dar și la 6.0 și 6.1. Asta înseamnă că X1 (care rulează 6.1), de exemplu, poate rula telefonul meu. Ei bine, am decis să-i dau o rotire. Am descărcat și instalat aplicația My Phone prin intermediul site-ului oficial.

Utilizarea telefonului meu are nevoie de un ID Windows Live, iar contul My Phone poate fi utilizat cu mai mult de un telefon, astfel încât să puteți sincroniza datele dvs. pe cât mai multe dispozitive WinMo pe care le aveți.

Citiți și: Acum puteți deschide documentele Office și puteți face mai mult cu Skype pentru Android

Funcția Blocați telefonul pierdut / găsiți funcția My Phone security este un serviciu premium (ceea ce înseamnă că trebuie să plătiți pentru al utiliza). Am verificat-o, dar Nigeria nu este în prezent pe lista țărilor pe care serviciul este prevăzut. Uimit?

Partajarea fotografiilor pe site-urile de socializare este gratuită și funcționează bine. Am adaugat contul meu Facebook. Există, de asemenea, opțiuni pentru Windows Live, spațiul meu și Flickr.

După ce v-am conectat la telefonul meu pe X1, am scos timpul să îl configurez. Am ales ce tip de fișiere vreau să sincronizez și am programat aplicația să ruleze un program de sincronizare zilnică. După aceea, am rulat primul meu sincronizare și, într-o chestiune de câteva minute, am avut contactele, calendarul, SMS-urile și notele mele. Puturos.

De asemenea, am fost conectat la site-ul My Phone pentru a verifica lucrurile. Fișierele mele toate au apărut, telefonul meu a fost prezentat cu exactitate și au existat statisticile mele de utilizare în format grafic.

Din câte văd, Microsoft are un câștigător cu My Phone. Funcționează bine și nu am observat nici o atingere până acum. Și pentru cineva ca mine, care înlocuiește destul de des smartphone-urile, acest lucru se poate dovedi a fi un Godsend - dacă achiziționez numai dispozitive Windows Mobile, adică.

Recomandat
Lasă Un Comentariu