Principal » general » Revizuire: IM pentru Nokia (Symbian ^ 3)

Revizuire: IM pentru Nokia (Symbian ^ 3)

general : Revizuire: IM pentru Nokia (Symbian ^ 3)

Am fost de ping pentru o aplicație IM imediată (mai ales din cauza Yahoo Messenger) pentru Nokia N8 și E7. Până acum, am fost nevoit să mă mulțumesc pentru Fring, care face treaba cu adevărat, dar are propriile sale ciudățenii. De asemenea, am dat o încercare IM +, dar am avut o experiență mai puțin satisfăcătoare.

După cum vă puteți imagina, am fost extrem de mulțumit de anunțul IM pentru Nokia, o aplicație IM oficială pentru dispozitivele Symbian ^ 3.

L-am folosit pe E7 de mai bine de o lună, și aici prezintă recenzia mea.

IM pentru Nokia vine cu un Widget Desktop, care afișează starea contului dvs. (offline, disponibil, etc), numărul de chat-uri deschise; și noi mesaje de chat. De asemenea, vă permite să vă conectați și să vă deconectați direct de pe desktop cu doar două robinete și fără a fi nevoie să lansați aplicația în sine. Acestea sunt mărcile de top pentru uzabilitate.

Im pentru Nokia, de asemenea, afișează o pictogramă de mesaj nou în bara de activități desktop, precum și o notificare pop-up atunci când vă întoarceți pe desktop. Acest lucru este similar cu sistemul de notificare pentru SMS pe dispozitiv.

Aplicația propriu-zisă poate fi lansată și direct de pe widget-ul desktop. Prima dată când este lansată, mi sa prezentat un meniu pentru a selecta serviciile pe care vreau să le folosesc. Serviciile acceptate sunt:

  1. Google Talk
  2. Windows Live Messenger
  3. Myspace IM
  4. Chat Ovi
  5. Yahoo Messenger

Am selectat Yahoo Messenger și am fost chemat să mă loghez. Opțiunea de a vă conecta ca invizibil este acolo, precum și opțiunile de a avea ca aplicație să-și amintească detaliile de conectare și să vă semneze automat.

Citeste si: Povestea adevarata a politiei: Un prieten in nevoie ...

După introducerea detaliilor mele de conectare, se va afișa o interfață animată "de conectare" înainte de încărcarea contactelor. În timp ce vă semnați, aplicația prezintă sfaturi rapide în beneficiul dvs. Conectarea este o briza.

Atingeți și mențineți apăsată o discuție în vizualizarea listei pentru opțiuni de salvare și / sau terminare a chat-urilor

Meniul Setări vă oferă opțiunile de a seta notificarea audio, de a primi notificări de actualizare și de a afișa avatare.

În timpul unei sesiuni de chat, puteți -

  • introduceți emoticoane
  • inserați mesaje predefinite
  • salvați conversația

În toate, IM pentru Nokia este o aplicație minunată care mi-a îndeplinit dorința de a avea o aplicație de mesagerie instant de la Nokia. Da; este lipsit de transferul de fișiere, o caracteristică care există pe mai multe alte soluții ale terților. De asemenea, nu există nicio caracteristică pentru a comunica un contact. Cu toate acestea, simplitatea generală și ușurința utilizării fac din acesta un câștigător în cărțile mele.

Aplicația este foarte stabilă și își face treaba.

Aceasta este singura aplicație IM pe care o folosesc acum pe telefonul meu Nokia E7. Este atât de bine. Mă aștept ca actualizările să vină de la Nokia pentru a adăuga aceste caracteristici lipsă și, probabil, și pentru chat pe Facebook. Apoi, ar deveni aplicația perfectă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu