Principal » recenzii generale » Revizuire: Cât de bine funcționează Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

Revizuire: Cât de bine funcționează Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

recenzii generale : Revizuire: Cât de bine funcționează Google Nexus 7 2013 Android Lollipop?

Când am revăzut tableta Google Nexus 7 în 2012, concluzia mea a fost că a fost cea mai bună tabletă Android vreodată. Am avut ocazia să am acces la modelul din 2013 al acestui frumos dispozitiv.

Înapoi când am revizuit Asus Google Nexus 7 (2012), verdictul meu a fost că a fost cel mai bun PC comprimat pe care l-am tratat până atunci. Modelul 2013 a dat aceeași impresie de simț premium și performanță excelentă la un preț avantajos.

Din punct de vedere hardware, Nexus 7 este la fel de impresionant ca și fratele său mai mare. Afișajul este clar și precis. Totul arată bine. Totul, fie că este vorba de navigarea pe Internet, de vizualizarea imaginilor, de citirea documentelor sau de vizionarea videoclipurilor.

Android 5 Lollipop
Tableta a sosit cu Android 4.4 Kitkat și am fost încântați să-l luăm pe Lollipop. De fapt, motivul principal pentru care ne-am pus mâna pe unul, a fost așa că am putea simți Android 5.0 Lollipop. După câteva săptămâni de așteptare, actualizarea a ajuns în final sub forma versiunii 5.0.2 (care este mai recentă decât 5.0.1 pe care a primit-o Nexus 5).

Android 5.0.2 Lollipop are mare atracție vizuală (nu are acel fundal alb rău în sertarul de aplicații pe care versiunea 5.0.1 a - din fericire!). Și merge bine. Nu văd încă modul în care dispozitivul este lagos în orice fel.

Cu toate bunatatile lui Lollipop, Nexus 7 este intalnit pana in prezent. Noile caracteristici includ noile notificări vizibile pe lockscreen, un control mai mare al utilizatorului, mai multe conturi de utilizatori și modul de utilizare a oaspeților pentru păstrarea privatului dvs. personal, printre altele.

Citeste si: Crazy Tech !! Samsung lucrează la afișarea de 11k pentru telefoane mobile

Dar noua interfață cu utilizatorul Material Design este foarte dulce. Chiar dacă asta a fost tot ceea ce Lollipop a adus la joc, ar merita. OK Google este o plăcere de a utiliza, și este un instrument la îndemână într-o varietate de situații.

Difuzoare Stereo
Știu că acest lucru ar trebui să fie o relatare a modului în care rulează Lollipop pe Nexus 7 (2013), dar îmi place difuzoarele stereo, iar acest copil are difuzoare stereo, așa că purtați-mă cu mine în timp ce digesc un pic.

Modelul 2012 are vechile difuzoare vechi mono. Difuzoarele stereo înseamnă o calitate audio mai bună, iar acest copil oferă. Cu toate acestea, calitatea și volumul nu sunt atât de mari în comparație cu cele mai bune difuzoare stereo de pe telefoanele mobile. De exemplu, calitatea nu se potrivește cu ceea ce obțineți pe BlackBerry Passport, Samsung Galaxy Note Pro 12.2, BlackBerry Z30 sau HTC One M8. De asemenea, este un bummer că difuzoarele se află în partea din spate a tab-ului. Puneți-o pe o suprafață plană și sunetul este dezactivat. Totuși, nu este șubred și reproducerea audio prin ele este destul de bună.

concluzii
Modelul Google Nexus 7 2013 este un upgrade la modelul superb 2012. Android Lollipop face o tabletă și mai capabilă decât înainte. Obțineți hardware de ultimă oră și software up-to-data. Actualizarea funcționează fără probleme de performanță. Dacă dețineți unul dintre acestea, executați actualizarea Lollipop atunci când vi se solicită!

Recomandat
Lasă Un Comentariu