Principal » general » Revizuire: Glo appstore pentru Android

Revizuire: Glo appstore pentru Android

general : Revizuire: Glo appstore pentru Android

Recent, am dat peste magazinul de aplicații Globacom Nigeria (sau magazin de aplicații) pentru Android și am decis să îl verific. Există, de asemenea, o versiune pentru utilizatorii BlackBerry care poate fi descărcată de pe aceeași pagină.

După descărcarea și instalarea aplicației Glo, trebuie să selectați dispozitivul la prima lansare. Apoi, aplicația încarcă o pagină în care sunt trei file, și anume: Aplicații de top, Cele mai recente și Most view.

Fila implicită cu care sunteți întâmpinat este fila Top Apps și constă în aproximativ 30 de aplicații.

Există 26 de categorii diferite de a alege de la, de la educație la divertisment și place. Cu toate acestea, majoritatea dintre ele sunt goale, ceea ce este un uriaș pentru mine.

Crearea unui cont este un proces foarte simplu, care se poate face făcând clic pe butonul Conectare. Înregistrarea este rapidă și precisă și puteți descărca aplicații făcând clic pe butonul de descărcare după ce ați selectat aplicația.

Probleme

Aplicația nu funcționează în modul peisaj și, deși am reușit să descarc câteva aplicații din magazin pe un Samsung Galaxy S, nu am putut descărca o singură aplicație în timp ce folosesc nota Samsung Galaxy.

Unde sunt aplicațiile din Nigeria?
De asemenea, m-am gândit că voi vedea unele aplicații nigerian acolo, dar m-am înșelat. Nimeni nu este acolo.

Concluzie
În timp ce acest lucru pare o mișcare bună de Globacom Nigeria, întrebarea este: Chiar avem nevoie de un alt magazin de aplicații Android? Lipsa evidentă a aplicațiilor din acest magazin (și în special lipsa aplicațiilor dezvoltate în Nigeria) face din ce în ce mai uimitoare de ce este necesar acest lucru. Nu există mai mult de câteva sute de aplicații acolo.

Citește și: Medaliile olimpice de la Tokyo 2020 vor fi făcute din telefoanele reciclate

Dacă sunteți interesat, descărcați magazinul Glo App pentru Android și apoi redați-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu