Principal » general » Revizuire: Blackberry Bridge de pe PlayBook

Revizuire: Blackberry Bridge de pe PlayBook

general : Revizuire: Blackberry Bridge de pe PlayBook

Am avut o PlayBook în casă pentru o scurtă perioadă de timp și am pus-o prin pașii ei. Am actualizat-o la cea mai recentă versiune de sistem 2.0.0358 și găsesc o tabletă foarte stabilă. În plus, au fost puse toate omisiunile inițiale - clientul de e-mail fiind cel mai proeminent.

Blackberry Bridge vă permite să vă conectați tableta BlackBerry PlayBook la telefonul smartphone prin Bluetooth. După ce ați instalat aplicația Bridge pe telefonul smartphone BlackBerry și ați stabilit conexiunea, puteți:

1. răsfoiți browserul încorporat PlayBook utilizând abonamentul smartphone-ului dvs. BlackBerry (fără alte costuri); Descărcările sunt, de asemenea, acceptate utilizând BIS-ul smartphone-ului dvs.
2. accesați sistemul de fișiere al telefonului smartphone Blackberry
3. accesați e-mailurile, calendarele, BlackBerry Messenger ale smartphone-urilor Blackberry
4. utilizați telefonul smartphone Blackberry ca telecomandă fără fir pentru tableta dvs.
5. Încărcați pagini web pe browserul dvs. web PlayBook direct de pe browserul web al smartphone-ului dvs.

Caracteristica Bridge este atrăgătoare și utilă. Pentru cei care au dorit ca ei să-și poată folosi abonamentul Blackberry pe un ecran mai mare, podul BlackBerry face ca visul să devină realitate. Podul poate fi configurat astfel încât oricând ambele dispozitive să fie în raza de acțiune și să fie activate, este stabilită automat o conexiune.

Pentru unul, cu abonamentul meu Etisalat BIS, pot să utilizez e-mailuri, să sincronizez contactele și calendarele, să navighez prin utilizarea aplicațiilor conectate la internet și să navighez pe Internet pe PlayBook.

Un alt exemplu: fac aproape toate tweeting-ul meu pe BlackBerry, deoarece tastatura hardware face mai ușor de scris pentru mine. Foarte des, aș vedea un link de interes și faceți clic pe el, dar când se încarcă, este una dintre acele site-uri de vârstă de piatră care nu sunt optimizate pentru mobil. Tot ce fac este să faceți clic pe butonul Meniu și să selectați "Vizualizare pe PlayBook". Această pagină Web este încărcată imediat pe afișajul mai mare al PlayBook pentru plăcerea mea de vizionare.

De asemenea, citiți: BlackBerry să se concentreze pe telefoane high-end, QWERTY; plus câteva modele touch screen

În replica anterioară a sistemului PlayBook, a existat un browser separat Bridge. Aceasta este istoria. Podul utilizează acum browserul web încorporat și funcționează spectaculos.

O alta frumusete a conexiunii Bridge este faptul ca ruleaza pe Bluetooth si nu Wifi. Am adesea o conexiune activă Bridge timp de peste cinci (5) ore neîntrerupte, fără ca niciun dispozitiv să nu aibă sucuri. De asemenea, dacă aveți un serviciu BIS bun, așa cum m-am bucurat până la data, păstrarea dispozitivului dvs. BlackBerry on 2G (GPRS / EDGE) oferă o navigare web stabilă și lină pe PlayBook. De fapt, cu excepția cazului în care descărcați fișiere grele, modelul meu 9810 este permanent setat să ruleze pe 2G.

De asemenea, pot utiliza telefonul smartphone ca telecomandă pentru a naviga, a derula, a selecta și a muta elemente din PlayBook. Personal, nu am găsit încă multă utilizare pentru această funcție, dar funcționează oricum.

Blackberry Bridge face PlayBook un partener indispensabil pentru un smartphone modern BlackBerry. Voi scrie o revizuire a PlayBook-ului mai târziu de îndată ce am terminat cu PlirisBlaze, așa că atârnă în jur, toți iubitorii de BlackBerry.

Recomandat
Lasă Un Comentariu