Principal » general » Recenzie - Backup și restaurare aplicații

Recenzie - Backup și restaurare aplicații

general : Recenzie - Backup și restaurare aplicații

Pentru cineva care analizează și testează telefoane mobile ca mine, una dintre provocările provocate de comutarea dispozitivelor este aceea de a instala toate aplicațiile preferate pe noul dispozitiv. De fapt, o parte importantă din planul dvs. de date poate să vă descarce aplicațiile preferate din Magazin Google Play în timpul procesului de instalare.

Dar atunci, dacă sunteți un fan Android, nu trebuie să ardeți prea multe date de internet pentru a pune aplicațiile pe noul dvs. dispozitiv. După cum spunem: "Există o aplicație pentru asta".

Aplicația la îndemână și aplicația "Backup and Restore App" vă permite să salvați aplicațiile pe un singur dispozitiv și să le restabiliți pe același dispozitiv sau pe alt dispozitiv (dacă este disponibil un card SD).

De exemplu, dacă trebuie să resetați din fabrică dispozitivul. Puteți să copiați aplicațiile pe un card SD. După resetare, descărcați numai aplicații de copiere de rezervă și restaurare din Magazin Google Play și apoi restaurați aplicațiile de rezervă de pe cartela de memorie.

În același mod, puteți să copiați aplicații de rezervă de pe un dispozitiv și să le restabiliți pe altele.

Am găsit aplicația de salvare a aplicației și am restaurat un instrument foarte util și util în ultima vreme. Mi-a salvat consumul de date și problemele legate de vânătoarea manuală și instalarea fiecărei aplicații preferate.

Daca esti un adevarat pentru smartphone-uri Android, asigura-te ca ii dai App Backup And Restore o privire. Este disponibil gratuit în Magazinul Play.

Recomandat
Lasă Un Comentariu