Principal » general » Întoarcerea HTC HD7 pe blogul de mobilitate

Întoarcerea HTC HD7 pe blogul de mobilitate

general : Întoarcerea HTC HD7 pe blogul de mobilitate

Înapoi în luna februarie a acestui an, am cumpărat un smartphone HTC HD7 WindowsPhone și am ajuns să iubesc atât sistemul de operare, cât și hardware-ul propriu-zis. Asta sa intors cand WindowsPhone ruleaza cea mai veche versiune.

Așa cum este tradiția noastră aici, odată făcută cu recenziile, am vândut-o. Mai târziu am avut timp cu HTC 7 Mozart, pe care l-am modernizat la NoDo și am reușit să joc cu noua funcție de copiere și lipire a textului. Desigur, Mozart a fost de asemenea vândut mai târziu.

Ei bine, HD7 sa ​​întors, deși pentru o perioadă scurtă de timp. Un urmaș mi-a spus pur și simplu pe Twitter în această dimineață că îi place să-și facă HD7-ul să ruleze cea mai recentă versiune 7.5 a versiunii OS (Mango) disponibilă pentru mine să o folosesc pentru o perioadă de două săptămâni în scopuri de revizuire.

Cel puțin, asta ma surprins. Nu l-am cunoscut pe Domnul personal. HD7 este, de asemenea, un dispozitiv scump.

Când i-am mulțumit pentru încredere, el a răspuns: " Sunteți o figură publică. Unde o să fugi cu asta? "Era foarte modest în privința asta. Am uitat să-i fac fotografia, dar sper să fac asta când voi reveni la HD7 în aproximativ două săptămâni.

Povestea lungă a tăiat scurt, am aranjat să ne întâlnim, iar după-amiaza am făcut-o și acum am cu mine monstrul de afișare de 4.3 inch aflat în posesia mea.

Iată un grup care prezintă cu Nokias E7 și N8:

Am fost pe drum pentru majoritatea zilelor de astăzi, dar voi putea să mă așez și să încep să joc cu acest tip mare până mâine.

Iată o fotografie a ecranului versiunii OS:

De asemenea, citiți: Box PrimeU este un smartphone ieftin 3G: Specificații și Preț

Între timp, dacă aveți anumite specificații pe care le-ați dori să le testați pe HD7 - cu accent pe WindowsPhone OS 7.5 (Mango), scrieți un comentariu mai jos.

Mango a fost lansat ieri și a fost toastul lumii mobile de atunci. Să vedem dacă are gusturi la fel de bune precum ravele pe care le-a primit.

Urmați @scartag vă rog

Între timp, dacă sunteți pe Twitter, s-ar putea să fiți interesat să urmați furnizorul nostru de telefon, @scartag. El este un dezvoltator de mulți ani care a făcut lucruri bune, inclusiv Glo Fone Pals (oricine își amintește de acest serviciu cu ani în urmă?). Acesta a fost un serviciu bazat pe WAP, care a permis abonaților să se întâlnească și să vorbească cu persoane noi pe telefoanele lor în cadrul rețelei Glo Mobile GPRS.

Recomandat
Lasă Un Comentariu