Principal » general » ReplyASAP face imposibilă ignorarea textelor

ReplyASAP face imposibilă ignorarea textelor

general : ReplyASAP face imposibilă ignorarea textelor

Părinții de-a lungul cuvântului au căutat modalități mai bune de a comunica cu copiii lor adolescenți, care au găsit întotdeauna o modalitate de a le ignora. În zilele noastre, un adolescent tipic ar fi cu telefonul său toată ziua, navigând pe toate site-urile de social media. Dar când părintele lor încearcă să le contacteze, telefonul lor nu este disponibil în mod misterios. Acum, însă, există o aplicație care poate ajuta părinții să ajungă la adolescenții lor, fără a fi ignorați. Aplicația este cunoscută ca ReplyASAP.

Această aplicație le permite părinților să le contacteze pe copii, chiar dacă telefoanele copiilor sunt mereu în modul silențios. Creatorul lui ReplyASAP, Nick Herbert, și-a dat seama că alarma de pe telefonul său ar dispărea chiar și atunci când telefonul era în tăcere. De aceea, a trebuit să existe o cale pentru ca mesajele text să facă același lucru. În acest moment, ReplyASAP este disponibil în prezent numai pentru Android. Tot ceea ce face este să suprascrieți funcția silențioasă a telefonului dvs. smartphone și poate fi folosită ca aplicație prestabilită pentru SMS sau mesagerie pentru telefonul dvs. Cu toate acestea, acesta funcționează cel mai bine ca aplicație text de urgență.

Rapoartele afirmă că această aplicație are o modalitate deosebit de eficientă de a vă face să răspundeți la textele sale. Când primiți un mesaj prin intermediul ReplyASAP, nu puteți închide ecranul sau nu puteți opri zgomotele sonore zgomotoase pe care le produce. Singura modalitate de a face acest lucru este să apăsați un buton de pe pagina de preluare a mesajelor. Aceasta afișează apoi o confirmare de citire. Acum, când te duci la pagina de preluare, ai două opțiuni. Puteți anula sau amâna timp de 3 minute. Ambele acțiuni vor fi transmise expeditorului mesajului. Dacă ștergeți aplicația, utilizatorul va primi, de asemenea, o notificare, avertizându-i că nu mai aveți aplicația de pe telefon.

Punctul acestei aplicații este de a împiedica oamenii să ignore mesajele text sau să răspundă mai devreme. Se pare că ReplyASAP poate face acest lucru să se întâmple. Deci, dacă aveți pe cineva care are nevoie pentru a opri obiceiul de a ignora texte, aceasta este aplicația pentru tine.

Sursă

De asemenea, citiți: Spotify intră în parteneriat oficial cu Sony Music
Recomandat
Lasă Un Comentariu