Principal » general » ReLoaded - Hei! Cineva vă fure datele

ReLoaded - Hei! Cineva vă fure datele

general : ReLoaded - Hei!  Cineva vă fure datele

Dacă ați pierdut telefonul dvs. SmartPhone chiar acum (pierdut / furat), cât de sigur sunteți sigur? Vreau să spun - ai avea palpitații în inima ta?

În trecut, aș face-o. Chiar acum, este doar implicația financiară a înlocuirii dispozitivului - despre care aș fi îngrijorat.

În ceea ce privește siguranța, mă refer la posibila aplicare greșită a conținutului dvs. de telefon - lista de contacte din telefon (eventual cu adresa, e-mail etc.), detaliile dvs. de conectare (Twitter, Facebook, etc - accesibile dacă utilizați un browser care vă salvează Detalii de autentificare).

Imaginați-vă un scenariu, în care telefonul dvs. ajunge în mâini ciudate. Acest CARACTER poate trimite cu ușurință tot felul de mesaje text către contactele dvs. din telefon. Lăsați-vă imaginația să-și facă rău aici! El ar putea să descifreze o mulțime de detalii personale - în funcție de cât de multe informații stocați pe telefonul dvs. și de modul în care acesta este tehnic. Poate fi capabil să lanseze browserul dvs., să se conecteze, să schimbe parola etc.

Dacă sunteți ca mine (păstrez PLEDY de informații pe telefonul meu - pentru că vreau toate informațiile literalmente la vârful degetelor mele), pierderea telefonului poate fi o calamitate minoritară - în funcție de cine o ține.

În mod previzibil, majoritatea strategiilor pe care le folosesc se învârt în jurul soluțiilor software.

Protejez parola de dispozitivul meu. Folosesc Advanced Devcie Locks pentru Symbian [ADL]. Aceasta este o aplicație versatilă care vă permite să setați parole pentru a accesa diverse lucruri. Solicită o parolă atunci când telefonul este pornit (sau se schimbă modulul SiM). Acesta poate parola EVERY aplicație / funcție de pe telefon.

De asemenea, citiți: Specificațiile Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Dacă sunteți afectat de paranoia schizofrenică, puteți să parolați de fapt pe TOATE pe dispozitivul dvs.! Accesarea oricărei aplicații va necesita o cunoaștere a parolei, apelarea, activarea Bluetooth, totul - va necesita o parolă.

Amintiți-vă să nu uitați acea parolă. Este cheia somnolenței blandești noaptea.

Practic, însă, ar fi necesar să parolați doar acele aplicații / funcții care ar putea expune / compromite datele dvs. Un gând profund ar trebui să dea o selecție bună aici. Am parola pentru toate aplicațiile / funcțiile care pot dezvălui conținut (XPlorer / Manager de fișiere native, Projekt, Bluetooth, toate browserele, aplicații Office, aplicații SMS și toate aplicațiile Dialer).

Poate doriți să opriți-i pe utilizatori să vă epuizeze în mod secret creditul (apelând cu telefonul când nu îl căutați). Poate fi necesar să împiedicați cititorii să vă citească SMS-urile (cuvântul "filandering" vine în minte). Poate că veți viziona clipuri video pe care v-ați rușine să-i primiți un pastor? Toate aceste probleme sunt ușor de rezolvat.

ADL permite ascunderea întregilor dosare / fișiere. Poate doriți să explorați această aplicație fină, făcând clic pe Google pentru aceasta și descărcând-o.

Desigur, există multe alte aplicații de-a lungul acestei linii - cu sofisticări și caracteristici variate.

Desigur, în afară de datele / data de intrare în mâinile greșite, pierderea datelor este, de asemenea, un factor important de luat în considerare. Aș recomanda să vă întrerupeți și să vă gândiți - dacă voi pierde aceste informații specifice pe dispozitivul meu, ar contează (de exemplu, contacte telefonice, SMS-uri etc.). Pot să-l recuperez cu ușurință? Dacă ați plătit pentru o mulțime de aplicații, o defecțiune hardware ar putea necesita cumpărarea lor din nou peste tot.

De asemenea, citiți: Cum să legați o aplicație Tie Android

Evident, avem nevoie de CONTINUARE de rezervă a ceea ce nu ne permite să pierdem. Vrei să faci asta Acum! Mâine poate fi prea târziu. Amintiți-vă, "Proscatinația este un hoț al datelor"!

Și tu? Ce măsuri luați?

Dacă nu luați nimic, este posibil să vă expuneți la un pericol inimaginabil PREVENTIV!

Recomandat
Lasă Un Comentariu