Principal » general » Buget Smartphone recomandat pentru Crăciun 2012 - LG Optimus L5 Dual E615

Buget Smartphone recomandat pentru Crăciun 2012 - LG Optimus L5 Dual E615

general : Buget Smartphone recomandat pentru Crăciun 2012 - LG Optimus L5 Dual E615

Este aproape din nou timpul Crăciunului. M-am gândit să mă uit în jur și să văd ce smartphone cu valoare adăugată recomandă oamenilor cu buget care își doresc un cadou de Crăciun pentru ei înșiși.

LG Optimus L5 Dual E615 este un dispozitiv superb pe care îl recomand. Nu există nici un lucru care să stea afară. Este suma a ceea ce este. Un display de 4 inch, capacitate dual-SIM, spațiu de stocare internă de 2, 6 GB, slot microSD, o cameră de 5 megapixeli cu bliț LED, Android Sandwich Ice Cream, procesor de 800 MHz, memorie RAM 512 MB și o baterie imensă de 1500 mAh. Arată uimitor și în alb.

Prin toate mijloacele, obțineți versiunea albă. Oamenii sunt obligați să vă întrebe dacă aveți un Samsung Galaxy S III. Din moment ce ei nu știu mai bine (dacă știau mai bine, nu ar întreba), doar minți și spuneți: Da!

LG Optimus L5 Dual E615 este disponibil în magazinul MOBILITY pentru doar N33, 000. Livrare gratuită în Lagos continentală. Livrarea în altă parte în Nigeria este disponibilă contra unei taxe. Ordonați-vă acum.

Recomandat
Lasă Un Comentariu