Principal » general » Real Check: Cele mai bune telefoane de vânzare în Nigeria

Real Check: Cele mai bune telefoane de vânzare în Nigeria

general : Real Check: Cele mai bune telefoane de vânzare în Nigeria

În această dimineață, am avut o discuție cu un coleg despre telefoanele mobile de top din Nigeria. Sunt conștient de o listă care susține că următoarele dispozitive sunt cele mai vândute telefoane din Nigeria (în septembrie 2012):

1. Samsung Galaxy Pocket - costă în jurul valorii de N15, 000
2. BlackBerry Curve 4 (9360) - costă peste N30, 000
3. Blackberry Bold 5 (9900) - costă peste N80, 000
4. Blackberry Curve 7 (9320) - costă peste N30, 000
5. Nokia Asha 202 - costă în jurul valorii de N12, 000

Permiteți-mi să spun acest lucru cât se poate de frumos: această listă este un gunoi absolut. Într-o țară în care peste 90% din populație trăiește zilnic cu mai puțin de 2 USD, dacă iadul îngheață și cerul cade la pământ în aceeași zi, nu există nici o modalitate prin care multe dintre telefoanele de mai sus sunt telefoanele de top din Nigeria . Am văzut lista singură, și aceasta nu este o listă de smartphone-uri de vânzare de top. Este specific - telefoane.

Ați văzut aceste telefoane sub-N5000 ieftine de Nokia, Tecno și alte mărci, inclusiv telefoane din China? Acestea sunt telefoanele care vând cel mai mult în această țară. Nu am nevoie de statistici care să-mi spună asta. Nu-mi pasă cine a inventat lista de mai sus sau ce acreditare au, lista este ridicolă. Este destul de rău că obținerea de statistici este greu în această țară, dar împingerea unor statistici absolut ridicole este mai gravă. Lista de mai sus pare a fi ca un compilator care a prelevat o mână de magazine online de vânzare cu amănuntul din Nigeria - care, în mod natural, nu oferă dispozitive sub un anumit punct de preț (pentru a acoperi costurile de livrare) pentru a întocmi lista respectivă. Pe câteva din aceste magazine, iPhone 4S costând N99, 000 este un telefon de vârf. Bah!

De asemenea, citiți: TECNO Boom J7 în Ghana

Dacă doriți să faceți statistici în Nigeria, faceți piciorul bine și dați-ne cifre credibile. Această listă este totalmente de necrezut. Nimeni nu ar trebui să creadă asta.

Recomandat
Lasă Un Comentariu