Principal » general » Manipularea în viață a telefonului Nokia N8 care rulează PR 1.1

Manipularea în viață a telefonului Nokia N8 care rulează PR 1.1

general : Manipularea în viață a telefonului Nokia N8 care rulează PR 1.1

Nokia N8, alături de alți membri ai SymbianNu (prefer să fac parte din familia "Symbian ^ 3", sună mult mai rece), a primit în sfârșit prima dintre actualizările principale promise de Nokia.

Mi-am actualizat recent unitatea și am căutat îmbunătățiri. În timp ce nu există nici o îmbunătățire vizuală (UI), în măsura în care pot spune, PR1.1 se referă la unele dintre gripes pe care am avut cu N8.

Iată observațiile mele:

1. Gmail reflectă acum mesajele citite corect
Până acum, folosirea serviciului Gmail pe N8 a însemnat că dacă citiți o e-mail pe dispozitivul dvs., este probabil că starea "Citire" nu va fi reflectată în contul dvs. Gmail și invers. Acest lucru a fost abordat acum și, în măsura în care pot spune, nu mai este o problemă.

2. Mail for Exchange funcționează mai bine
Cu ajutorul firmware-ului inițial, a trebuit să configurați Google Contacts și Calendars să sincronizați cu Mail for Exchange, dar să dezactivați sincronizarea e-mailurilor și să vă configurați Gmail ca un cont separat - o soluție care a funcționat bine, dar a fost un pas suplimentar. Acest lucru se datorează faptului că, dacă ați activat e-mailul, atunci când încercați să trimiteți e-mailuri, aplicația se închide.

Acum, Mail for Exchange funcționează bine cu e-mailurile, calendarele și contactele activate. Sunt în măsură să trimit mailuri din contul MfE fără probleme.

3. Dialer funcționează acum în modul peisaj
Privind ca ceva de la N900.

4. Browser actualizat
Numărul de versiune a browserului meu este diferit, dar nu am observat, în mod cinstit, nicio îmbunătățire. Mi-ar fi plăcut să văd reluarea textului acum înainte ca noul browser să vină cu următoarea actualizare.

De asemenea, citiți: Noua versiune beta Opera 8.0.1674.86036 pentru sistemul de operare Android

5. Adobe Reader a fost actualizat la 2.5.653
Nu pot spune diferențe până acum.

6. Quickoffice
Nu am primit actualizarea la 6.4.166 (care ar trebui să aducă funcții de editare și funcții îmbunătățite de zoom). Probabil pentru că am plătit mai devreme pentru a fi editat. Sunt încă blocat pe 6.3.16 OVI_S605.0. Deci, sunt penalizat pentru plata pentru un upgrade plătit. Cat de tare e asta?

În timp ce suntem pe QuickOffice, nu sunt sigur cum am pierdut acest lucru, inclusiv în lista mea de agresiuni mai devreme, dar QuickOffice pe N8 este lame. LAME. Este un loc de muncă leneș. Se pare că QuickOffice a luat versiunea a 5-a ediție și a aruncat-o acolo. Deplasarea se face prin bara de derulare subțire spre dreapta și veți descoperi că faceți dublu atingere pentru a deschide directoare și fișiere aici.

Nu am deranjat folosirea lui de când am făcut upgrade la versiunea de editare. Cum poate cineva să facă o editare pe acest subiect?

Vă rugăm să faceți o versiune QuickOffice adecvată pentru dispozitivele SymbianNu! Oh, cu excepția cazului în care versiunea PR1.1 a avut deja grijă de asta. Dar nu am cum să spun, deoarece mi sa refuzat actualizarea. Oricine are noua versiune QuickOffice 6.4.166 care să vă împărtășească cu noi?

Actualizare Actualizare QuickOffice:
Cineva a subliniat în secțiunea de comentarii că dacă am dezinstalat QuickOffice pe N8 și mi-am repornit dispozitivul, aș obține versiunea actualizată - și a funcționat.

Noul QuickOffice este semnificativ mai bun decât cel mai vechi. Iată observațiile mele:

  1. Acum, puteți derula doar prin panoramare verticală - bara de derulare subțire nu mai este necesară - yaaaaay!
  2. Zooming-ul este un exercițiu mult mai plăcut - zoom-ul prin mișcare și atunci când măriți textul pentru a se potrivi cu afișajul
  3. Sunt numărarea de cuvinte și restul de suspecți obișnuiți
  4. Dublu-atingere pentru a deschide dosare și fișiere pare a fi istorie acum, dar navigarea pentru a obține fișiere este lent
Citește și: Câștiga $ 1000 în competiția de jocuri mobile Supa Strikas

În total, o actualizare lăudabilă pe frontul QuickOffice. Este cu siguranță o aplicație mai utilizabilă acum.

Concluzie
În total, N8 este un dispozitiv mai bun din actualizarea PR1.1. Nu; zgâria asta. Iată ce am vrut să spun: N8, care era deja un dispozitiv exxcellent, a devenit un instrument de lucru mai bun acum, când rulează PR1.1. Da; care suna mai bine.

nu este o actualizare interesantă, dar este o actualizare cu unele îmbunătățiri remarcabile. Îmbunătățirile aduse e-mailului merită.

Dacă nu v-ați actualizat N8, C7 sau C6-01, faceți-o acum.

Când este PR 2.0 apăsarea dispozitivelor noastre? Acesta este copilul pe care nu-l pot aștepta. Noul browser și alte modificări ale UI sunt lucrurile care au cu adevărat adrenalina mea de pompare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu