Principal » general » Re: Mod de rețea pe Windows Phone

Re: Mod de rețea pe Windows Phone

general : Re: Mod de rețea pe Windows Phone

Unii dintre voi ar putea începe să creadă că sunt obsedat. Da; Eu sunt. Nu te mai gândi. Sunt obsedat de Windows Phone. Este sistemul de operare pe care vreau să-l țin în timpul zilei și mă înghesuie în pat noaptea. De aceea disperăm căutând informații și încercând să găsesc soluții pentru lucrurile frustrante pe care le-am găsit pe ea.

După cum probabil știți, am constatat că toate telefoanele Windows Phone pe care le-am examinat - HTC HD7, HTC 7 Mozart, Lumia 610 și Lumia 920 - nu au un mod numai 3G în setările conexiunii. Numai 3G înseamnă abilitatea de a se conecta numai la 3G / HSDPA. Am detaliat acest lucru în articolul meu recent, Windows Phone mă conduce nebun.

Ca răspuns la articolul meu, Julian a postat acest comentariu care mi-a dat niște speranțe:

Am un HTC 8X și mă lasă să trec liber între 2G, 3G sau LTE din meniul de setări de rețea.

Cu toate acestea, cercetările mele online arată că HTC 8X nu are de fapt modul 3G numai. Ceea ce are este exact ceea ce au toate celelalte dispozitive WP pe care le-am folosit - capacitatea de a fixa viteza maximă de conectare. Dacă fixați o viteză maximă la 3G, de exemplu, înseamnă că telefonul va comuta liber între 2G și 3G. Nu este doar modul 3G. Priviți cele două capturi de ecran de mai jos de pe un HTC 8X:


Sursă: Verificați modul rețea - HTC Windows Phone 8S

De asemenea, Jmaine a răspuns:

Folosesc un Lumia 900 care rulează Mango 7.5, iar din experiență este activată abilitatea de a alege numai un mod 3G sau un mod de margine.

Aici este, de asemenea, un link la un articol de ajutor pentru Nokia Lumia 900 care face clar faptul că 900 doe3s nu au numai mod 3G. Ceea ce Lumia 900 are de asemenea este opțiunea de a selecta E (EDGE), 3G sau 4G ca cea mai mare viteză de conectare. Nu există opțiunea de a fixa unul.

Citiți de asemenea: Iată cum puteți actualiza software-ul Apple Watch

Din câte văd, modul de rețea numai pentru 3G nu există pe Windows Phone. Rușine. Flipping rușine rușine.

PS: Doar în cazul în care Julian și Jmaine au dreptate și există variante ale modelelor HTC 8X și Lumia 900 care au de fapt mod numai 3G, poți să faci o captură de ecran sau să îmi faci o fotografie și un e-mail prin [email protected] ng? Mulțumiri.

Recomandat
Lasă Un Comentariu