Principal » general » Re-inventarea Google Plus: Tot ce trebuie să știți

Re-inventarea Google Plus: Tot ce trebuie să știți

general : Re-inventarea Google Plus: Tot ce trebuie să știți

Google Plus este închis pentru consumatori, dar va continua ca un serviciu de întreprindere pe care întreprinderile mici le pot profita. Aceasta este povestea completă a evenimentelor care au dus la acest lucru .

Cu șapte ani în urmă, blogul de top din Nigeria, MobilityArena, te-a anunțat când Google a deschis publicul, în urma unui test pe teren de douăsprezece săptămâni, pe platforma social media (Google Plus). Conceptualizată ca reacția Google la Facebook și alte platforme media sociale similare, gigantul tehnic și-a împins copilul de ani de zile.

Pentru a fi sincer, Google și-a asumat o parte echitabilă de provocări, pornind de la acuzațiile antitrust și politicile de utilizare controversate la problemele de securitate a datelor utilizatorilor. Totuși, în mod corect, acest lucru este valabil pentru cursul cu platforme media sociale. Așa cum spune populara: "Câștigă niște, pierdeți". Se pare că Google Plus se încadrează în ultima categorie deoarece compania a votat să se retragă din platforma social media.

Potrivit unui blog publicat de Ben Smith, vicepreședinte de inginerie la Google, "... Multe aplicații, servicii și site-uri terțe se bazează pe serviciile noastre pentru a îmbunătăți telefoanele, viața profesională și experiența online".

Deși a subliniat sprijinul puternic al Google pentru un ecosistem vibrant, Smith a recunoscut că succesul durabil al acestui ecosistem a fost posibil numai cu încrederea utilizatorilor în securitatea datelor lor, precum și de înțelegerea de către dezvoltatori a regulilor operaționale. Întrebarea este; au aceste două condiții coexistate pentru a crea un mediu ideal?

Semnele de avertizare timpurie?

În ceea ce acum arată ca un portent timpuriu, acum trei ani, un articol CNNMoney a anunțat dezmembrarea Google Plus. Acest lucru sa întâmplat atunci când compania și-a întrerupt politica de restricționare a postării video YouTube și a comentat strict utilizatorii cu un cont Google+. Google nu a avut de ales, în urma unei reacții din partea utilizatorilor care s-au uitat la încercările companiei de a obliga utilizarea platformei sale sociale de tip "fledgeling".

În plus, separarea a fost efectuată la bord. Potrivit lui Bradley Horowitz, un viceprimar la Google la acel moment, "Vrem să retragem în mod oficial noțiunea că un membru Google Plus este necesar pentru ceva de la Google ... altul decât să utilizezi Google Plus în sine". Deși Google Plus a supraviețuit acestei faze, au existat mai multe bătălii înainte de a se lupta, în special cu acceptarea și absorbția.

De asemenea citiți: Ghiciți ce! părți din cadrul Android găsit în cele mai recente Windows 10 construi

La șapte ani de la lansare, Google Plus înregistrează încă activitate scăzută, iar sesiunea de utilizatori durează mai puțin de cinci secunde pentru nouăzeci la sută dintre utilizatorii săi. Înapoi la prezent; compania, Google și compania mamă, alfabetul au avut cu siguranță multe de rezolvat; acasă și în străinătate, în interiorul și în afara.

Slapped With Record Fine de către Uniunea Europeană și presificat în Statele Unite

Gigantul tehnic nu sa bucurat de multă bucurie în Europa, deoarece a primit o amendă record din partea autorităților de reglementare din UE în iulie. UE a ucis Google cu 4, 44 miliarde de euro (5 miliarde de dolari), după ce a găsit compania vinovată și încălcând reglementările sale antitrust.

Potrivit autorităților de reglementare, Google și-a folosit în mod incorect poziția dominantă a sistemului Android OS, determinând producătorii de smartphone-uri să-și preinstaleze browserul Chrome și aplicația Căutare cu Playstore. Având în vedere această practică pentru a impune o constrângere inechitabilă celorlalți actori, Comisia Europeană a emis ceea ce înseamnă o ordine de încetare și de respingere împotriva Google, cerând conformarea în termen de 90 de zile sau să facă față unor amenzi suplimentare.

Drepturi de autor: Fortune.com

Lucrurile nu arată prea roșie pe front, fie că se pare că compania se află într-o luptă pe care ar putea să o evite. După cum știe toată lumea, Donald Trump aruncă pumni fără mănuși ... când este provocat. Acestea fiind cunoscute în mod obișnuit, nimeni nu a fost șocat când a abordat platforme sociale media acum două luni în stilul său comercial. Eliberând o amenințare subțire închisă pentru Facebook, Twitter și Google, el nu a lăsat pe nimeni să se îndoiască de nemulțumirea lui.

Image copyright: Lugenfamilyoffice.com

Președintele american a subliniat Google atunci când sa adresat reporterilor, declarând categoric că "Google a profitat într-adevăr de o mulțime de oameni și cred că este un lucru foarte grav și este o sarcină foarte serioasă", a continuat, a avertizat el. pentru că nu pot face acest lucru oamenilor ". În ceea ce privește apariția unei confruntări între două dintre cele mai puternice platforme din lume; președinția americană și mass-media socială, fostul a fost atras în mod ironic de Google ... folosind Twitter. El a publicat inițial un tweet acuzator pe care la șters ulterior, înlocuindu-l cu unul similar aproape imediat.

Drepturi de autor: cncbc.com

Între timp, platformele sociale media au negat acuzațiile. Exprimându-și poziția cu privire la tweeturile președintelui, un purtător de cuvânt al Google a emis o declarație în aceeași zi, subliniind că "Căutarea nu este folosită pentru a stabili o agendă politică și nu ne biasem rezultatele față de nicio ideologie politică. În fiecare an, emitem sute de îmbunătățiri ale algoritmilor noștri pentru a ne asigura că acestea conțin un conținut de înaltă calitate ca răspuns la întrebările utilizatorilor. Lucrăm în permanență pentru a îmbunătăți Căutarea Google și nu vom clasifica niciodată rezultatele căutării pentru a manipula sentimentul politic ".

De asemenea, citiți: LG K10 Specificații, Caracteristici & Preț

Probleme de încălcare a datelor pe Google Plus

Aparent, în încercarea de a evita controlul reglementar și revolta publică pe care Facebook a întâlnit-o recent, personalul juridic și de poliție Google a sfătuit compania să se abțină de la a face publice încălcarea securității în august. Se speculează că aproximativ 500 000 de conturi Google Plus au fost compromise prin expunerea datelor, inclusiv numele, sexul, datele de naștere, adresele de e-mail și fotografiile de profil. Cu toate acestea, datele nu includ comunicarea personală sau numerele de telefon.

Image copyright: Marketwatch.com

Incidentul a determinat Google să instituie Project Strobe, o inițiativă de "... revizuire a accesului dezvoltatorilor terți la contul Google și a datelor dispozitivelor Android și a filosofiei noastre în legătură cu accesul la date al aplicațiilor". Termenii lui de referință în patru au inclus:

  1. funcționarea controalelor de confidențialitate Google,
  2. platforme în care utilizatorii nu se angajaseră cu API-urile Google din cauza preocupărilor legate de confidențialitatea datelor,
  • zone în care dezvoltatorii ar fi putut beneficia de un acces prea larg și -
  1. alte domenii în care politicile Google ar trebui înăsprite.

După ce și-a îndeplinit misiunea, rezultatele proiectului Strobe și acțiunile recomandate sunt deja înăuntru. Smith, în postul său de blog, le afișează.

Găsirea 1: Există provocări semnificative în crearea și menținerea unui produs Google Plus de succes care să răspundă așteptărilor consumatorilor.

Acțiunea 1: Închidem Google+ pentru consumatori.

Găsirea 2: Oamenii doresc controale fine pe datele pe care le împărtășesc cu aplicațiile.

Acțiunea 2: Lansăm permisiuni mai detaliate pentru Contul Google care se vor afișa în casete de dialog individuale.

Găsirea 3: Când utilizatorii acordă aplicațiilor acces la Gmail, aceștia fac acest lucru cu anumite cazuri de utilizare în minte.

Acțiunea 3: Limităm tipurile de cazuri de utilizare care sunt permise.

Găsirea 4: Când utilizatorii acordă permisiuni SMS, Persoane de contact și Telefon la aplicațiile Android, acestea au în vedere anumite cazuri de utilizare.

Acțiunea 4: Limităm capacitatea aplicațiilor de a primi permisiuni de jurnale de apel și de SMS pe dispozitivele Android și nu mai fac date de interacțiune cu persoanele de contact disponibile prin API-ul pentru persoanele de contact Android.

De asemenea, citiți: iPhone 5. Gata sau nu, aici vine!

Luând în considerare utilizatorii și dezvoltatorii, Google intenționează să continue să sprijine o gamă largă de aplicații de utilizare fără a compromite încrederea utilizatorilor în securitatea datelor.

Un ecosistem Google vibrant este un plus masiv pentru o lume care se bazează din ce în ce mai mult pe platforma sa tot mai extinsă. Un punct de vedere al utilizatorului va imagina doar un viitor cu o companie Google stabilă și mai sigură.

La revedere consumatori; Bună ziua!

Concluzia Google a fost rezumată după cum urmează:

Pentru a oferi oamenilor o oportunitate deplină de tranziție, vom pune în aplicare această reducere în decursul unei perioade de 10 luni, programată pentru finalizare până la sfârșitul lunii august. În lunile următoare, vom oferi consumatorilor informații suplimentare, inclusiv modalități prin care pot descărca și migra datele lor.

... avem mulți clienți de afaceri care găsesc o mare valoare în utilizarea Google+ în cadrul companiilor lor. Revizuirea noastră a arătat că Google+ este mai bine adaptat ca produs pentru întreprinderi în care colegii să se poată angaja în discuții interne despre o rețea socială corporatistă sigură. Întreprinderile din mediul de afaceri pot stabili reguli comune de acces și pot utiliza controale centrale pentru întreaga lor organizație. Am decis să ne concentrăm atenția asupra eforturilor întreprinderii noastre și vom lansa noi caracteristici destinate întreprinderilor. Vom împărtăși mai multe informații în zilele următoare.

În concluzie, Google+ nu este exact închis. Din unghiul de consum, Google Plus este mort. Se trece de la o rețea socială de consum la un serviciu de întreprindere pe care întreprinderile mici pot să beneficieze în continuare.

Dacă sunteți un proprietar de afaceri sau un manager de afaceri, veți dori să vă păstrați ochii și urechile pentru evoluții ulterioare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu