Principal » general » QWERTY Baruri abandonate la Blackberry?

QWERTY Baruri abandonate la Blackberry?

general : QWERTY Baruri abandonate la Blackberry?

Dacă sunteți în căutarea pentru un smartphone cu un factor de formă candybar și o tastatură QWERTY în aceste zile, este posibil să ajungeți la un BlackBerry. Aceste șanse sunt mult mai mari decât au fost cu ani în urmă.

Veți vedea, cu ani în urmă, mai multe dispozitive pe diferite platforme smartphone au văzut o tastatură QWERTY într-o formă de bare. Am avut dispozitive de la Symbian, Windows Mobile și Palm în afară de Blackberry.

Cu toate acestea, în ultimii ani, majoritatea acestor platforme și-au schimbat concentrarea de la barele QWERTY. Există încă o mulțime de dispozitive QWERTY pe piață, dar într-o formă hibridă care combină ecranul tactil cu un cursor. Ceea ce este foarte rar pe platformele existente sunt QWERTY-urile pe bare.

Personal, indiferent de cât de sensibil este un ecran touchscreen, întotdeauna îmi doresc o tastatură hardware QWERTY. Săptămânile pot trece. În lunile de luni. Dar trebuie să am QWERTY! Este aproape o dependență. Știu mai multe altele ca asta. Este vorba de preferințe.

Barele QWERTY au fost întotdeauna turf Blackberry. Au făcut-o populară. Și în timp ce majoritatea celorlalți producători se mișcă greu, RIM continuă să se mențină pe acel teren. Celelalte platforme mobile care au oferit alternative pentru bara QWERTY și-au schimbat atenția și aproape au părăsit terenul exclusiv în mâinile RIM și ale sistemului lor de operare Blackberry.

Un lucru este sigur, există o piață pentru hardware-ul QWERTY într-o formă de bară, iar RIM dețin în prezent acel segment al pieței smartphone-urilor. Will Blackberry ține sau sunt o rasă pe moarte? Sunt dinozaurii devotați hardware din Qwerty care trec timp până la apocalipsă?

Recomandat
Lasă Un Comentariu