Principal » general » Galerie foto PureView: Frunze în Bokeh

Galerie foto PureView: Frunze în Bokeh

general : Galerie foto PureView: Frunze în Bokeh

Nokia 808 PureView a sosit ieri, și am fost ocupat cu asta. Foarte ocupat! I-am scos-o ieri seara si am facut un traseu amplu de fotografii impotriva HTC One X. Am fost un entuziast de fotografie atat timp cat imi amintesc, pentru ca este un hobby pe care l-am luat de la tata. Copii mei continuă să spună că voi "prinde" totul. Îi găsesc amuzant. Am crescut în timp ce privesc propriul meu tată, care aproape că a făcut totul, deși cred că o iau la o scară diferită de ceea ce a făcut.

Desigur, tata nu avea privilegiul de a avea un cameraphone pe el în fiecare zi. Când vă place fotografia și aveți un cameraphone capabil în mână, ruperea totul devine a doua natură. Tata nu a visat niciodata o fiara ca Nokia 808 PureView. Într-o seară pe care am petrecut-o cu PureView nu era nimic frumos. Trebuie să spun că 808 este o bucurie de a fi folosit ca aparat de fotografiat. Comenzi ușoare. Imagini uluitoare.

Sunt inca ocupat sa fac o galerie de poze luate ieri, dar intre timp, iata un exemplu. În această fotografie, modelul 808 a produs ceea ce se numește efectul Bokeh. Acesta este termenul pentru un efect în portrete sau fotografii apropiate pentru a vă atrage atenția asupra unei anumite porțiuni a imaginii și a bloca alte zone.

În această fotografie, accentul se pune pe frunzele din prim-plan și puteți vedea cât de detaliate și bine redate sunt acestea. Fundalul este estompat. Acesta nu este un efect post-producție. Aceasta este imaginea neatinsă pe care a fotografiat-o PureView, în afară de redimensionarea acesteia pentru această pagină.

De asemenea, citiți: Securitate wireless: WEP versus WPA

Tu ce crezi? Și poate cineva să-mi spună locația împușcăturii?

Recomandat
Lasă Un Comentariu