Principal » recenzii generale » Premium Rush: Asus Zenfone 2 Recenzie

Premium Rush: Asus Zenfone 2 Recenzie

recenzii generale : Premium Rush: Asus Zenfone 2 Recenzie

Notă: Această recenzie se bazează pe versiunea Dual SIM de 16GB / 2GB RAM a Asus Zenfone 2.

Asus Zenfone 2 este un dispozitiv cu aspect bun. Acesta vine în variante diferite, deși toate arată la fel cu doar câteva modificări hardware. Cel mai important este un telefon (relativ ieftin) cu interval mediu care încearcă să reproducă exact ceea ce obțineți de la un dispozitiv emblematic. De ce ar trebui să cumpărați un dispozitiv Asus Zenfone 2? Este acest telefon vrednic de bani?

Privind caracteristicile sale cheie:

 • Afișaj IPS de 5, 5 inci, 1080 x 1920 pixeli, (403 ppi) cu geamul Gorilla 3
 • Android Lollipop 5.0 jupuit cu Asus ZenUI.
 • Chipset-ul Intel Atom Z3560 cu procesor quad-core de 1, 8 GHz, GPU PowerVR G6430 și memorie RAM de 2 GB.
 • Camera de focalizare automată de 13 MP cu blitz cu LED-uri duble, număr de pixeli 4128 x 3096 pixeli și înregistrare video de 1080p.
 • Cameră foto digitală de 5 MP, cu număr de pixeli 2560 x 1920 pixeli.
 • Memorie internă de 16 GB (11 GB utilizabilă) cu slot pentru cardul miscroSD.
 • Suport dual SIM, Ambele micro-SIM, standby dual.
 • Bateria 3000mAh care nu poate fi scoasă, încărcând rapid până la 60% în 40 de minute.

Dezavantaje principale

 • Prea multe bloatware.
 • Nu există date de acces la SIM 2.
 • Bateria nedemontabilă în ciuda capacului din spate detașabil.

Citiți detaliile detaliate Asus Zenfone 2, precum și analiza Asus Zenfone 2 Hands on / Unboxing.

Hardware și proiectare

Asus Zenfone 2 este un dispozitiv de 5, 5 inch elegant, cu o calitate excelentă a construcției și muchii curbe. Partea frontală are un cadran ușor mai mare, care este mai mare la capătul inferior datorită prezenței butoanelor de navigație - care, din păcate, nu au nici o lumină de fundal.

Unele elemente de design au fost furate de la HTC și LG. Pentru cei dintâi avem o spate curbată (care se simte confortabil să se țină) și de la ultima avem butoane de volum la spate. Butonul de alimentare este amplasat incomod în partea de sus a acestui telefon. S-ar putea să vă simțiți leneși să vă întoarceți și să o apăsați, suficient de norocoasă că telefonul are funcția Double Tap to Wake / Sleep.

De asemenea, citiți: Realitatea de verificare: Nigeria's Startups Craze

Partea din spate poartă blițul Dual-LED, camera, butoanele de volum și difuzoarele din partea inferioară. Grila de difuzor din spate pare foarte mare, ca și difuzoarele stereo, dar când deschideți capacul din spate, veți vedea că difuzorul este de fapt mic. Bine jucat de ASUS.

Software UI și afișare

Asus Zenfone 2 livrează cu Lollipop 5.0 OS jupuit cu Asus UI. Pielea personalizată vine cu încărcături și încărcături de bloatware. Vă puteți imagina că Google Play Store ne-a notificat cu 56 de actualizări de aplicații! Toate acestea pot fi șterse și telefonul va rămâne în continuare funcțional.

Pe de o parte, acest telefon vine cu o mulțime de coapte în caracteristici care sunt foarte utile, intuitive și foarte esențiale. Există o caracteristică care vă anunță atunci când orice aplicație vă scade bateria pe fundal. Există un mod de mână, vă permite să utilizați telefonul cu o singură mână într-o manieră foarte flexibilă și reglabilă. Există un mod simplu care simplifică ecranul de pornire și lansatorul. Alte mențiuni notabile sunt modulul "Nu deranjați" și alte încărcări de teme și opțiuni personalizate prin lansatorul implicit al acestuia.

Afișajul de 5, 5 inchi cu o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și 403 PPI este bogat și plin de culori. Unghiurile de vizualizare sunt superbe și am fost deosebit de uimit de lizibilitatea luminii solare - chiar și la cea mai scăzută strălucire sub soare fierbinte fiecare bucată de text apare cristal clar.

aparat foto

Aici avem o cameră superbă de 13 MP care produce imagini excelente în condiții de iluminare bune, deși imaginile în situații de întuneric și lumină scăzută sunt puțin estompate. Există, de asemenea, diferite moduri pe care le puteți utiliza pentru a vă regla imaginile.

De asemenea, citiți: Viteza care Kills: Infinix Zero 2 Review

Camera de 5 megapixeli frontală a modelului Asus Zenfone 2 măsoară, de asemenea, cu autocolante curate și un unghi larg. Păcatele făcute cu acest aparat ies foarte curat.

Multimedia

Redarea video pe acest dispozitiv este fantastic, datorită afișării foarte clare. Playerul video implicit a gestionat tot ce am aruncat la el. Redarea muzicii este în regulă. Nimic spectaculos, deși este puțin mai bine cu căștile.

Multitasking / Performanță
Asus Zenfone 2 este un sef în termeni de multitasking și performanță. Acest telefon nu a rămas niciodată o dată pe durata acestei revizuiri. Toate aplicațiile și jocurile pe care le-am încercat au mers fără probleme. Rezultatele au fost surprinzătoare, având în vedere faptul că acest telefon poartă procesoare Intel relativ netestate. Vedeți fotografiile de pe ecran ale testelor Antuntu Benchmark și Quadrant.

Durata de viata a bateriei

Bateria de 3000 mAh a acestui aparat servește bine. Acesta vă poate duce într-o zi sau mai mult de utilizare medie. Cu 3G activată, 2 cartele SIM instalate, 5 ore de redare a filmelor și 5 ore de hotspot, am reușit să reluăm aproximativ 12 ore de utilizare intensă înainte ca acest telefon să dispară.

Am menționat, de asemenea, că există caracteristici de economisire a energiei care vă anunță aplicațiile de descărcare a bateriilor?

Diverse

Este un lucru care ne-a făcut trist cu acest telefon. nu puteți accesa serviciile de date pe al doilea SIM. Aceasta înseamnă că nu puteți naviga prin apeluri SIM 2 și trimiterea de texte. Claritatea apelului este clară și audibilă. OTG USB funcționează. Avem o lumină de notificare care modifică culoarea în funcție de notificarea primită.

Din cele 16 GB de pe hârtie, numai 11 GB este utilizabilă. Aveți posibilitatea să modificați fonturile fără a fi necesară rădăcina. Există, de asemenea, controale de atingere și mișcare a gesturilor.

De asemenea, citiți: Unboxing, Hands on, și First Impressions cu TECNO L8

Cuvintele finale

Asus Zenfone 2 este un dispozitiv minunat care vă permite să încercați caracteristici de ultimă oră la un preț relativ scăzut. Cu acest telefon puteți avea literalmente un gust de măreție fără să vă săturați găuri adânci în buzunar. O mulțime de bloatware și SIM-ul 2 nu sunt probleme, dar nici un telefon nu are toate acestea.

Mai presus de toate, am învățat că experiența diferă în funcție de gamele de prețuri, există "androizi" și există "Androizi". Luând în considerare toate caracteristicile Asus Zenfone 2 vine cu, acest dispozitiv este bang corecte pentru buck dumneavoastră.

Recomandat
Lasă Un Comentariu