Principal » general » Actualizare PR 1.1 disponibilă acum pentru noile dispozitive Symbian

Actualizare PR 1.1 disponibilă acum pentru noile dispozitive Symbian

general : Actualizare PR 1.1 disponibilă acum pentru noile dispozitive Symbian

Nokia a anunțat astăzi mult așteptările de update-uri PR 1.1 pentru noile smartphone-uri Symbian. Potrivit Nokia, "actualizările vor face chiar mai ușoară utilizarea.

"Majoritatea caracteristicilor actualizate nu sunt vizibile direct pentru utilizatorii finali, dar împreună vor îmbunătăți experiența utilizatorilor fiecărui dispozitiv Symbian. Atât calitatea, cât și stabilitatea dispozitivelor vor fi îmbunătățite. În plus față de numeroasele îmbunătățiri și remedierile, există și un conținut nou ".

Alte beneficii ale actualizărilor includ:

  1. Întrunirile pot fi acceptate direct prin invitații prin e-mail;
  2. Integrarea hărților în e-mail, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot vizualiza locația de întâlnire pe hartă când adresa este menționată în câmpul de locație din invitație.
  3. Pentru utilizatorii Nokia N8:
    A. Noua versiune a editorului Quick Office 6.4, care oferă posibilități de editare și permite mărirea și micșorarea documentelor Word.
    b. Trei jocuri de înaltă calitate vor fi preîncărcate și pe dispozitive noi - Need for Shift Speed, Real Golf și Galaxy on Fire. (În unele țări, Need for Speed ​​este înlocuită cu Asfalt 5). Pentru utilizatorii N8 actuali, acestea sunt disponibile gratuit de la Ovi Suite & Ovi Store.

Actualizarea generică pentru C7 este deja disponibilă. Utilizatorii N8 și C6-01 vor primi actualizările săptămâna viitoare.

Deși nu este singura actualizare care se așteaptă în acest an, este puțin copleșitoare. Pentru a fi sincer, Nokia nu pare să obțină ceea ce este cel mai important pentru ei de a face acum. Symbian are deja caracteristici superbe care au depășit ceea ce au alte platforme. Dacă pot să vorbesc pe baza feedback-ului pe care l-am primit de-a lungul timpului, utilizatorii Symbian doresc îmbunătățiri în interfața cu utilizatorul, nu mai multe caracteristici. Cel puțin, nu pentru moment.

De asemenea, citiți: Nokia Sleeping Screen înlocuiește ecranul dvs. de economisire a ecranului

Interfața curentă nu este teribilă, dar ar putea fi mai bine - și oamenii cer mai bine - în browser, în introducerea textului și în altă parte.

Dar ce sa făcut este făcut. Trebuie doar să așteptăm și să vedem ce PR 2.0; dreapta? Ca consolare, o actualizare este mai bună decât nici o actualizare; dreapta?

Recomandat
Lasă Un Comentariu