Principal » general » Puterea unei singure recenzii

Puterea unei singure recenzii

general : Puterea unei singure recenzii

Pentru a revizui corect un produs sau o soluție, este necesar să folosiți produsul sau soluția - și pentru o perioadă semnificativă de timp - pentru a putea forma o opinie validă despre produs și soluție.

Acesta este exact ceea ce facem aici la mobilitatea Nigeria. Chiar din prima zi, Yomi a respectat principiul că nu va publica niciodată o revizuire a unui produs pe care nu la folosit și nu va permite niciodată unui membru al echipei de mobilitate din Nigeria să facă același lucru. Drept urmare, cititorii noștri au ajuns să aibă încredere în opiniile noastre asupra produselor pe care le analizăm.

Am primit cereri din partea producătorilor și a comercianților cu amănuntul care ne-au cerut să scriem recenzii despre produsele lor. Într-un singur caz, distribuitorul ne-a cerut să trecem prin site-ul lor și să scriem o revizuire a oricăror dintre telefoanele listate acolo. N-ar facem așa ceva și ne-am oprit, în ciuda insistenței lor. Refuzul nostru a însemnat, de asemenea, că distribuitorul și-a scos anunțul de pe site-ul Mobilitatea Nigeria.

Considerăm că pierderea de anunțuri este un compromis mic pentru excelență și încredere.

Există site-uri web peste tot cu "recenzii" bazate pe nimic decât specificațiile producătorului de dispozitive. Acestea nu sunt recenzii și nu reflectă imaginile reale ale dispozitivelor în situații reale.

Amintiți-vă că atunci când citiți o recenzie telefonică privind mobilitatea Nigeria, citiți o revizuire bazată pe utilizarea în viața reală. Este unul dintre acele lucruri care ne-au câștigat reputația în industrie. Altă este faptul că ne străduim să fim obiectivi în evaluările noastre de dispozitive, indiferent dacă un dispozitiv în cauză este sau nu tipul de dispozitiv pe care recenzentul l-ar cumpăra pentru el însuși.

De asemenea, citiți: Happy Birthday !! Innjoo sa întors cu 1 an în această lună

Puterea unei revizuiri a mobilității din Nigeria

Am observat o tendință aici. Imediat după publicarea unei recenzii telefonice, acel telefon se bucură de o creștere a vânzărilor în magazinul nostru de telefon.

Ca atare, am ajuns să apreciem puterea unei singure revizuiri. Când recenzii sunt făcute în mod corespunzător, cumpărătorii interesați sunt bine informați și cei care găsesc dispozitivele de revizuire a fi ceea ce au nevoie pot să se distreze confortabil cu fondurile câștigate cu greu, știind că nu fac o plimbare pe întuneric.

Recomandat
Lasă Un Comentariu