Principal » general » Ciclism de putere: încărcați gadgeturile pe drumul deschis

Ciclism de putere: încărcați gadgeturile pe drumul deschis

general : Ciclism de putere: încărcați gadgeturile pe drumul deschis

Am intrat în site-ul companiei UM Global, producătorii de gama Renegade de crucișătoare. Renegade Commando 2014 de 223cc mi-a atras atenția cu liniile sale elegante, putere și confort pentru drum. Da; Sunt un fan al motociclismului și nu există nimic ca un crucișător musculos pe drumul deschis. Dar acest articol nu este despre asta. Ceea ce a inspirat acest articol este faptul că încărcarea USB este promovată ca una dintre funcțiile interesante ale Commando. Da; Încărcare USB pentru dispozitivele mobile. Are și sens. Pe drumul deschis, nu există prize de perete. De ce să nu puteți încărca telefonul smartphone în timpul călătoriilor lungi? Aceasta este mobilitatea adevărată. Copia:

Portul incluziv de încărcare USB este capabil să încarce dispozitivele dvs. mobile, precum și produsele USB standard în timp ce vă aflați în mișcare. Economisiți timp și hassle cu confortul de a ști că dispozitivele dvs. sunt taxate în orice moment.

Într-o zi, o să-mi rup inima părinților și soției mele, cumpărând un crucișător și căutând mașini pentru transportul meu personal. Cu toate acestea, copiii îl vor iubi! Renegade Commando 2014 (în negru) arată exact așa cum a ordonat medicul.

Ești iubitor de biciclete? Dețineți unul și nu are încărcare USB pentru confortul dvs.? Spune-ne!

Recomandat
Lasă Un Comentariu