Principal » general » Aplicații populare create exclusiv pentru nigerieni disponibili acum pe BlackBerry

Aplicații populare create exclusiv pentru nigerieni disponibili acum pe BlackBerry

general : Aplicații populare create exclusiv pentru nigerieni disponibili acum pe BlackBerry

Lagos, Nigeria - Aplicațiile populare create pentru BlackBerry®customersin Nigeria le permit să primească informații, știri și divertisment în mod simplu și ușor pe smartphone-urile BlackBerry.

Un exemplu este Aplicația Constituției Nigeriei, lansată pentru prima dată în septembrie 2011. Aplicația gratuită, creată de Pledge51, o companie de start-up deținută de dezvoltatorii locali, Zubair Abubakar și Bayo Puddicombe, a fost proiectată pentru a oferi acces rapid Nigerienilor informații importante despre drepturi și cetățenie în timpul alegerilor din Nigeria. Aplicația a înregistrat 10.000 de descărcări în primele 72 de ore și a avut peste 82.000 de descărcări până în prezent. O nouă versiune a aplicației Nigerian Constitution este acum disponibilă pe BlackBerry App World ™.

Alte aplicații interesante pentru nigerieni includ EssentialApp, care oferă acces la informații despre stilul de viață în Nigeria. Această aplicație gratuită pentru descărcare este integrată cu SMS și oferă un ghid util cu sute de statistici care acoperă diverse aspecte ale vieții de zi cu zi din Nigeria.

A doua versiune de EssentialApp este acum disponibilă. Funcțiile noi includ o serie de îmbunătățiri, cum ar fi:

  • Integrare cu aplicația BlackBerry® Messenger (BBM ™)
  • Căutare în directorul de afaceri susținută de 100.000 de companii din baza de date
  • Funcție localizată "Caută" pentru evaluarea selectărilor de aplicații pentru companii

Pentru nigerienii interesați de dezvoltarea de aplicații pentru platforma BlackBerry, RIM deține o zi de dezvoltator BlackBerry vineri, 27 aprilie, la hotelul de 5 stele Oriental din Lagos. Aceasta este parte a sponsorizării RIM a Mobile Web West Africa 2012, o conferință pentru dezvoltatori care a avut loc în zilele de 25 și 26 aprilie la hotel. Pentru mai multe informații, vizitați //www.mobilewestafrica.com/wp/app-developer-day.

Ziua dezvoltatorului de aplicații BlackBerry va contribui la promovarea dezvoltării și generării de bani pentru aplicațiile locale din regiune. De asemenea, dezvoltatorii vor avea ocazia să participe la un concurs de dezvoltatori cu premii de la smartphone-uri BlackBerry la o excursie la următoarea Conferință BlackBerry® Developer din Europa în februarie 2013. Detalii complete ale concursului pot fi găsite pe //www.mobilewestafrica.com / wp / app-concurență.

De asemenea, citiți: Mobilitatea site-ului mobil al Nigeriei devine nouă

RIM se va alătura, de asemenea, comunității tehnologice din Nigeria la ediția din aprilie a HubParapo a Hub-ului de co-creare pentru a discuta ecosistemul BlackBerry®, oportunități pentru dezvoltatorii nigeriani și viziunea comună cu centrul de co-creare pentru a susține și a spori ecosistemul dezvoltatorilor din Nigeria. Evenimentul are loc pe 27 aprilie, între orele 5:30 și 8:30, la Centrul de creație (Etajul 6, 294, Calea Herbert Macaulay, Sabo, Yaba, Lagos). Pentru mai multe informații, vizitați //aprildevpar.eventbrite.com/.

Pentru mai multe informații despre dezvoltarea pentru vizita BlackBerry:
//bdsc.webapps.blackberry.com/devzone/

Recomandat
Lasă Un Comentariu