Principal » general » PlirisBlaze înseamnă afaceri [actualizat]

PlirisBlaze înseamnă afaceri [actualizat]

general : PlirisBlaze înseamnă afaceri [actualizat]

Chiar din cuvântul Go, PlirisBlaze este un brand nigerian mobil care face ca înseamnă afaceri.

Un brand smartphone Nigerian? Te surprinde asta? Aceasta nu este prima dată când o companie nigeriană se aventurează în a face smartphone-uri. Oricine își amintește smartphone-urile Anabel? Acestea erau o serie de smartphone-uri Windows Mobile produse de o companie nigeriană. A fost, de asemenea, Zico, deși acesta era un brand de telefon.

Suspiciunea mea este că mai există și alte branduri nigerian care vor intra în acest spațiu de producție a smartphone-urilor. Cu toate acestea, Pliris Blaze este deja aici și am trecut prin pași pentru a vedea ce aduce la masă.

Da, da. Cel puțin, în mijlocul altor eforturi de telefonie mobilă din Nigeria. Și îndrăznesc să spun că acesta este un telefon nigerian care nu trebuie ignorat. De asemenea, bănuiesc că PlirisMobile Nigeria Limited, compania din spatele afacerii Blaze. Păstrați degetele încrucișate și veniți cu mine când explorăm acest dispozitiv.

Ambalaje & Accesorii
Ambalajul este un câștigător - o cutie albă cu conținuturi aranjate în ordine. Dar accesoriile sunt la fel de bune. Ele sunt tot în alb, reamintind semnătura Apple. Accesorii incluse includ: căști, card microSD de 4 GB, cablu microUSB, punct de încărcare, baterie standard și baterie extinsă.

Este un pachet complet.

Te văd…
Da, știu că se spune: "Niciodată nu judeca o carte prin coperta ei. Pliris Blaze, și nu a dezamăgit în departamentul de aspect. În primul rând, acesta este un telefon superb, chiar dacă uneori simt că am văzut acest design înainte de un alt producător. Nu contează. Ceea ce este important este că este un telefon bine conceput și se simte solid în mână.

Desigur, este vorba de designul obișnuit al plăcii în stil PDA, ecranul capacitiv multi-touch de 4 inch ocupând cea mai mare parte a spațiului frontal. Deasupra ecranului, găsiți eticheta Android pentru a arăta că acesta este un telefon cu alimentare Android. Există, de asemenea, o cameră frontală (1 megapixel) pentru apeluri video și un indicator LED. Sub ecran, obțineți patru butoane tactile captivante care nu sunt foarte sensibile la atingere, dar în medie își face treaba.

De asemenea, citiți: UMi Roma Specificații & Prețuri

Partea din spate a telefonului este acolo unde strălucește frumusețea sa. Combinația de culori alb-argintiu pentru coperta din spate este cu adevărat gustoasă. Veți găsi, de asemenea, o cameră de 3, 0 megapixeli cu bliț LED dublu.

Dar ai un caracter?
Am stabilit că Pliris Blaze este un telefon frumos. Dar, atunci, are caracter? Va fi capabil să-și îndeplinească promisiunile? Testarea noastră arată că acesta este un telefon care trece, deși nu cu culori zburatoare, deoarece există câteva defecte de caracter.

1. Există Android 2.3.4 (Gingerbread) care rulează în venele acestui copil. Toate bunatatile de Gingerbread sunt aici, multi-tasking, wifi-hotspot, plus toate aplicatiile disponibile in Magazin Google Play.

Ei bine, asta e doar jumătate din poveste. Producătorul a făcut o mică modificare a sistemului de operare pentru a-ți îmbogăți experiența. De exemplu, În locul ecranului de stoc Android Android, veți primi o opțiune de lansare a două lansatoare de ecran de start. Ecranul inițial Zeam este activat în mod implicit. Dar puteți oricând să o schimbați prin apăsarea butonului acasă.

De asemenea, există o serie de aplicații care nu sunt pre-instalate pe sistemul de operare Android stocat, care sunt aici în afara casetei. Facebook, Twitter, Whatsapp, Angrybirds, Texty etc. Aceasta este o economie serioasă pe lățimea de bandă prețioasă.

2. Procesorul este un chip Qualcom tactat la 700Mhz cu RAM de 512MB pentru a merge împreună cu el. În timp ce mi-ar plăcea să văd un procesor mai înalt, acesta este destul de bun pentru majoritatea sarcinilor.

3. Slot pentru cartele de memorie cu o cartelă de 4 GB instalată. Dacă nu este suficient pentru dvs., puteți obține un card cu o memorie mai mare de până la 32 GB și telefonul se va ocupa de aceasta fără probleme.

Citiți și: deveniți dezvoltator Android la Fasmicro MASTERs 2011 Workshop

4. Există HSDPA pentru utilizarea rapidă a internetului.

5. Există catering multi-media pentru fotografiile, videoclipurile și nevoile de muzică. Trebuie să spun însă că fotografiile făcute cu aparatul foto al acestui telefon nu vor impresiona prietenii tăi. Este doar o camera de 3 megapixeli dupa aceea. Dar muzica și video playerele se descurcă bine.

6. Există o cameră frontală pentru apeluri video și chat.

7. Producătorul a inclus în cutie o baterie suplimentară și un acumulator extins de 10 ore. Acest lucru ar trebui să furnizeze tot sucul necesar pentru ca telefonul să treacă prin toată ziua.

8. Există un radio FM și un televizor terestru, așa cum îl face producătorul să vă țină distrați și informați. Am putut viziona posturile locale pe telefon. Foarte dragut.

9. Există un slot pentru cartela SIM dublă, ceea ce înseamnă că veți putea utiliza două numere în același timp.

10. Muzica și video playerele sunt foarte bune. Difuzorul de pe spatele telefonului produce, de asemenea, un sunet bun.

Nu sunteți perfect
Singurul telefon care este perfect se numește "Niciun telefon". Din păcate, Pliris Blaze este un telefon și este imperfect. Da, are caracter, dar are și unele defecte de caracter.

Funcționalitate duală SIM: poate este unitatea care ne-a fost trimisă, dar funcționalitatea SIM duală nu a funcționat. Telefonul a înregistrat numai cartele SIM în primul slot pentru cartelă SIM. Am schimbat SIM-urile înainte și înapoi și a fost același rezultat tot timpul. După mai multe încercări, tocmai am renunțat.

Actualizare Am obținut funcția dual SIM în cele din urmă. Aparent, nu am introdus corect cartela SIM prima data. - Editor

Afișaj / Ecran: ecranul de 4 inch este foarte luminos și rămâne lizibil sub lumina directă a Soarelui. Este capabil să afișeze până la 16 milioane de culori. Cu toate acestea, atingerea ecranului în uz este un joc cu minge diferit. Se pare că ecranul nu este foarte receptiv la atingere. Și nu putem să ne întrebăm dacă acesta este un ecran tactil capacitiv.

De asemenea, citiți: licitația BlackBerry Tour 9630

Calitatea apelurilor: Calitatea apelurilor este medie în ansamblu. Apelurile ocazionale scăpate, semnalul redus în timpul apelurilor sunt unele dintre punctele slabe ale acestui dispozitiv.

Aparat foto: Camera de 3, 0 megapixeli folosește un bliț LED dublu. Doar pentru a pune-o în relief, aparatul de fotografiat de pe acest dispozitiv nu este deloc impresionant.

Concluzie
Acesta este un telefon nigerian care înseamnă afaceri, în ciuda multor defecte. Blaze este în prezent vândut pe piață pentru N50, 000. Cu prețuri corecte, ar trebui să se descurce bine pe piață.

Recomandat
Lasă Un Comentariu