Principal » general » Platforma / războaiele de marcă

Platforma / războaiele de marcă

general : Platforma / războaiele de marcă

Mi se pare că rasa umană este legată de luptă. Trib și împotriva tribului. Națiune împotriva națiunii. Și chiar și în vremuri de pace, când țările noastre au aruncat arme unul împotriva celuilalt, ne pregătim să luptăm împotriva oricărui lucru. Și astfel, avem războaiele de gen - această bătălie veșnică între bărbat și femeie. Suntem în război și cu regnul animal. Există rivalitate frățească, războiul dintre copiii născuți de aceiași părinți. Fotbal rivalitate. Iar cea care ne preocupă aici despre MOBILITATE este războiul de brand / platformă: Android versus BlackBerry versus Symbian / Belle versus iOS versus .... Păi, ai imaginea.

Nu sunt sigur că tot ceea ce spune sau face cineva va pune vreodată capăt ființelor umane care poartă aceste războaie. Nici măcar atunci când soluția de bun-simț nu ne privește în față. Ne place să mergem cap-la-cap, să ne străduim și să-i batem pe celălalt.

De exemplu, războaiele de brand / platformă s-ar opri dacă toată lumea a îmbrățișat următorul fapt simplu:

Fiecare platformă mobilă și fiecare dispozitiv au deficiențe. Alegeți pe cel a cărui neajunsuri puteți trăi.

Este atât de clar de văzut. Cu toate acestea, știu că războaiele se vor răscula continuu, pentru că iubim sentimentul sau iluzia superiorității care vine de la a crede că alegerea noastră este mai bună. Ca și copii, țipăm și strigăm: "Tatăl meu poate să-ți bată tatăl" sau "Casa noastră este mai mare decât casa ta!"

Pentru arme. Fie ca războaiele să continue. Pentru arme! Până la moarte!

De asemenea, citiți: ecranul meu foarte personal (Lumia) Glance
Recomandat
Lasă Un Comentariu