Principal » general » Capcanele de cumpărare a unui smartphone cu buget

Capcanele de cumpărare a unui smartphone cu buget

general : Capcanele de cumpărare a unui smartphone cu buget

Deci, decideți în cele din urmă să obțineți un smartphone pentru a vă spori productivitatea prin aplicații și pentru a oferi divertisment pentru dvs. în deplasare, dar nu aveți suficiente bani pentru telefoanele Galaxy sau Apple iPhone. Voi decideti sa mergeti pentru un model de smartphone de la mijlocul razei pana la cel inferior, care este prietenos in buzunar si care inca iti permite sa folosesti un smartphone. Acest lucru este bine și bun, dar trebuie să fiți informat că vor exista anumite compromisuri și voi trece rapid prin unele dintre ele.

Durata de viata a bateriei
Primul compromis major pe care îl veți observa este că durata de viață a bateriei smartphone-ului dvs. de bugete nu poate fi la fel de stelară pe cât doriți să fie. De cele mai multe ori s-ar putea să vă aflați în căutarea locurilor de încărcare mai devreme decât vă așteptați.

Acest lucru nu este neapărat adevărat. Există un număr de smartphone-uri bugetare cu o durată de viață a bateriei mult mai bună decât cea a celorlalți frați. Exemple: BlackBerry Curve 9320 și Nokia Lumia 610. Uneori, display-urile mai mici și procesoarele cu putere redusă înseamnă că smartphone-urile cu buget au o viață mai bună a bateriei decât cele mai puternice. - Editor-in-șef

Afişa
Un alt compromis uriaș pe care producătorii îl fac atunci când produce un smartphone buget este să includă un afișaj care nu este la fel de bun ca pe modelele de vârf. Un alt lucru care trebuie luat în considerare este faptul că afișajul menționat nu poate fi echipat cu o tehnologie de ecran superioară, cum ar fi ecranul Corning de sticlă Gorilla, care protejează ecranul de zgârieturi și căderi.

RAM / Memorie
Spațiul de memorie este, de asemenea, ceva ce producătorii au tendința de a schimba când fac smartphone-uri de la buget chiar și uneori echipând telefonul cu 256 megabytes de memorie RAM. Depozitul încorporat este de cele mai multe ori echipat cu minimul gol, noroc, instalând acele jocuri uriașe de consum de memorie. Un lucru de remarcat este însă că majoritatea producătorilor includ sloturi de stocare extensibile prin card micro-SD.

De asemenea, citiți: Utilizați Microsoft Exchange pentru a vă sincroniza Gmail, Contacte Google și Google Calendar

Actualizări software / suport
Este posibil ca telefonul dvs. smartphone buget să nu beneficieze niciodată de un upgrade software sau chiar de patch-uri minore datorită faptului că este posibil să nu fie dispozitivul emblematic al producătorului. Forumurile ca XDA-Developers ar putea să nu aibă un thread de forum pentru bugetul smartphone-ului tău Android, de exemplu, așa că ești blocat și singur când se întâmplă ceva.

Concluzie
Acestea sunt unele dintre capcanele de a cumpăra un smartphone buget. Este important să le înțelegeți pentru a evita așteptările nerealiste de la smartphone-ul dvs. de buget. Dacă dețineți un smartphone cu buget, care este experiența dvs. cu ea? Faceți parte din secțiunea de comentarii de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu