Principal » general » Revizuirea Pictoral a jetului Samsung S8003

Revizuirea Pictoral a jetului Samsung S8003

general : Revizuirea Pictoral a jetului Samsung S8003

Samsung Jet este o astfel de pungă de caracteristici care se pare că va dura veacuri pentru noi pentru a acoperi fiecare bază. Deci, facem o scurtă trecere, făcând această revizuire pictorală. Vom prezenta capturi de ecran și comentariile noastre.

Nu uitați că încă mai avem lista noastră de negative care apare mâine sau în ziua următoare. Simțiți-vă liber să postați comentariile, întrebările și solicitările dvs., vă rog.

Jetul este un non-smartphone care încă îi impresionează pe mulți în multe feluri. Dar să nu uităm că ne aflăm cu lista noastră de lucruri pe care nu-i place pe Jet după asta. Da; un telefon minunat, dar nu este perfect.

Între timp, bucurați-vă de fotografiile și comentariile noastre!

Browserul web Dolphin (bazat pe WebKit) are suport complet pentru flash. Aici este pagina de pornire a site-ului Ozone Cinemas în plină glorie.
Browserul Dolphin este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut pe un dispozitiv mobil. Acesta acceptă flash, javascript, descărcare, zoom, răsfoire pentru fișier (încărcare), și chiar are o caracteristică de blocare a anunțurilor. Cu toate acestea, nu reușește testul Acid3 cu o marjă mică. Dolphin scoruri 91/100. Nu este prea ciudat; Firefox pe PC scoruri 93/100.
Redarea melodiilor în modul peisaj. Playerul muzical are egalizator, sunet surround și volumul este bun. De asemenea, acceptă playlisturile și albumele (superbe pe ecran). Din păcate, nu am găsit un meniu pentru a seta amestecarea sau repetarea unei melodii sau a unei liste de redare.
Editor de imagini : puteți să redimensionați, să rotiți, să răsturnați o imagine și să reglați luminozitatea, contrastul, culoarea și nivelul automat. Efectele aplicabile includ: filtru, stil, warp și estompare parțială. Puteți introduce imagini, cadre, miniaturi, text, emoticon
Editor video : puteți adăuga sau înlocui audio pe video, aplica efecte de volum, de ex. Sunetul se estompează sau reduce / crește volumul. Videoclipurile pot fi tăiate, copiate, tăiate sau împărțite. Puteți adăuga fișiere la un videoclip, puteți adăuga două videoclipuri și puteți exporta. De asemenea, puteți adăuga o serie de efecte
Canvas dinamic - Această aplicație vă permite să desenați schițe în culori pline, utilizând degetul sau stiloul. Rezultatele pot fi salvate ca fișiere de imagine sau ca fișiere flash - caz în care sunt redate, fișierul se joacă ca animație, începând cu primul tău accident până la ultima când finalizează imaginea. Artistul nostru in-house wanna-be a făcut o schiță folosind degetul arătător. Acesta este disponibil pentru descărcare de mai jos.
Produs de probă dinamică de canvas - animație Flash creată pe Samsung Jet cu canal dinamic (Am convertit animația în format MP4, care este susținută de majoritatea telefoanelor mobile, astfel încât aproape oricine o poate vedea, 390kb mare)
O aplicație numită Comunități vă oferă acces la încărcarea fișierelor pe diverse site-uri sociale, printre care: Facebook, Flickr, Friendster, MySpace, Photobucket și Picasa. Am încercat Facebook: Când a fost lansat, acesta solicită detalii de conectare, puteți selecta albumele existente sau puteți crea unul nou. Comunitățile au un manager de cont unde puteți stoca detaliile de conectare pentru fiecare comunitate.
Recomandat
Lasă Un Comentariu