Principal » general » Fotografii: HTC Desire 816 vizite MOBILITY.ng!

Fotografii: HTC Desire 816 vizite MOBILITY.ng!

general : Fotografii: HTC Desire 816 vizite MOBILITY.ng!

Ați fost ogling HTC One M8, dar găsiți că este prețul la indemana ta? Ei bine, gândiți-vă la M8 este o coajă puțin mai mare - de data aceasta policarbonat în loc de metal - și cu un motor puțin mai puternic, dar cu același Kitkat Android și Sense UI 6. Acesta este Desire 816.

Da; are difuzoare stereo cu fața în față. Trebuie să ascultați muzică pe acest dispozitiv. Minunat! Îmi amintește de muzică pe BlackBerry Z30. Și în loc de camera M8 de 4 megaixel UltraPixel, Desire 816 are o cameră de 13 megapixeli adecvată cu bliț LED. Da; rezoluția imaginii nu este singurul factor care determină calitatea camerei, dar voi lua mai multe detalii într-o fotografie în orice zi. Deci, asta îmi arată bine.

HTC Sense UI aduce un nivel foarte elegant de personalizare Android. Este una care îmi place foarte mult. De la ecranul inițial cu Blinkfeed, la meniul Setări prin întregul interfață utilizator, Sense UI se simte frumos și briză.

Bucurați-vă de mai multe fotografii ale HTC Desire 816.

Bomboana serioasa de ochi este; nu-i așa? In rezumat, Desire 816 are un display de 5, 5 inci, un procesor quad-core Cortex-A7 Snapdragon 400 de 1, 6 GHz, memorie RAM de 1, 5 GB, memorie interna de 8 GB, suport pentru card microSD, Camera foto spate de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli, difuzoare stereo LTE și are ambele variante SIM și dual. Folosește însă o nano-SIM. Contul dvs. de economii se va epuiza cu aproximativ N56, 000 numai dacă alegeți să obțineți unul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu