Principal » general » Phonetopia Partners MobilityNigeria va acorda entuziasmelor mobile

Phonetopia Partners MobilityNigeria va acorda entuziasmelor mobile

general : Phonetopia Partners MobilityNigeria va acorda entuziasmelor mobile

Ieri, oficialii Phonetopia și MobilityNigeria au ajuns la un acord privind un parteneriat care, printre altele, va permite unui număr mare de entuziaști de telefoane mobile [consumatori și comercianți cu amănuntul] să cumpere cele mai bune telefoane și servicii la cele mai bune prețuri.

Acordul acordă companiei Phonetopia acces la vasta acoperire a MobilityNigeria și la o influență secundară în rândul entuziaștilor mobili din țară prin știri, comunicate de presă și interviuri.

Târgurile de farmacii vor avea loc în diverse locații din întreaga țară (Lagos, Abuja, Kano, Port Harcourt etc.), iar vizitatorii fiecărei ediții a târgului vor avea avantajul de a se întâlni întâi cu membrii echipei MobilityNigeria va fi live pe teren, demonstrând caracteristici de vârf în tehnologia mobilă, oferind suport și, în general, interacționând cu publicul. Cu siguranță nu vrei să ratezi evenimente ca acestea.

Cititorii se pot aștepta la mai multe detalii despre primul Târg de Phonetopia care vine în Lagos în iulie. Dacă nu sunteți abonat la primirea de actualizări de la MobilityNigeria, acum este momentul potrivit. Puteți să vă abonați prin RSS, prin e-mail (utilizând formularul "Fiți notificat de mesaje noi" pe toate paginile noastre web), Twitter sau Facebook.

Recomandat
Lasă Un Comentariu