Principal » general » Phonetopia ™: Primul și cel mai mare târg al telefonului mobil din Africa

Phonetopia ™: Primul și cel mai mare târg al telefonului mobil din Africa

general : Phonetopia ™: Primul și cel mai mare târg al telefonului mobil din Africa

Phonetopia Mobile Phone Fair este prevăzută să ofere clienților posibilitatea de a obține cele mai bune telefoane și servicii la cele mai bune prețuri de la comercianții cu amănuntul autorizați și, de asemenea, să interacționeze direct cu reprezentanții operatorilor de telecomunicații, mărcile de telefon și alți furnizori de servicii cu valoare adăugată.

Târgul Phonetopia este organizat de Kristal Stone Promotions Ltd, o firmă de promovare și promovare a evenimentelor în parteneriat cu stația Eko FM.

Potrivit managerului de proiect, dl Segun Opebi, târgul este un eveniment de patru zile și va avea loc în perioada 6 - 9 iulie 2011 la Eko FM Mega Tent, opoca Coca Cola, Agindingbi, Lagos.

Dl. Opebi a explicat că Phonetopia este un târg de telefonie mobilă care împuternicește un număr mare de entuziaști de telefoane mobile [consumatori și comercianți] să cumpere cele mai bune telefoane și servicii la cele mai bune prețuri.

"Este, de asemenea, un echitabil pentru companiile cu servicii cu valoare adăugată care au produse dependente de telefonul mobil; unde clienții au șansa de a cumpăra cele mai bune telefoane de la comercianții cu amănuntul autorizați, au, de asemenea, interacțiune directă cu reprezentanți ai operatorilor de telecomunicații, mărci de telefonie și alte companii de servicii cu valoare adăugată. Oferă producătorilor de telefoane mobile, distribuitorilor, furnizorilor de servicii și altor companii VAS oportunitatea de a crește vânzările, de a promova produsele și serviciile lor, de a crește legăturile de brand cu consumatorii.

"Este un târg care atrage un număr mare de persoane interesate să cumpere telefoane mobile, le expune la tendințele telefonului mobil, crește vânzările pentru brandurile telefonice, creează un patronaj de vânzări post-eveniment pentru vânzători, promovează produse și pachete de operatori de telecomunicații", a spus el

El a subliniat că evenimentul de patru zile va permite interfeței cu traficul imens al vizitatorilor care vor participa la eveniment și va oferi o platformă veritabilă jucătorilor din industria de telecomunicații și telefonie mobilă și un număr mare de consumatori care se vor întâlni sub un singur acoperiș.

De asemenea, citiți: teste de performanță: InnJoo i1s versus Moto G, Honor 3C și L90

Târgul Phonetopia a fost dezvoltat ca o capodoperă în valorificarea potențialului economic al statului Lagos ca locație viabilă pentru piața emergentă.

Exponatorii / Sponsorii corporativi ai evenimentului istoric se vor bucura de avantaje uriașe ca rezultat al asocierii lor cu evenimentul.

Pentru mai multe informatii
Contactați: Segun Opebi, Proiect / Manager de afaceri la 08028108877 sau vizitați site-ul Web Phonetopia la www.phonetopiafair.com

Recomandat
Lasă Un Comentariu