Principal » general » Telefoane Licitație și vânzare - Samsung Jet și LG GW550 [Închis]

Telefoane Licitație și vânzare - Samsung Jet și LG GW550 [Închis]

general : Telefoane Licitație și vânzare - Samsung Jet și LG GW550 [Închis]

Echipa MobilityNigeria scoate la licitație două dispozitive, un Samsung S8003 Jet și un LG GW550. Ambele telefoane sunt în stare excelentă și nu au defecte funcționale. Pachetele de vânzare intacte.

Prețurile actuale de pe piață sunt N51, 400 pentru Jet și N45, 000 pentru GW550.

Prețul inițial de licitare pentru Samsung Jet este N30, 000 și LG GW550 este N40, 000. .

Puteți trimite oferta dvs. prin postarea în secțiunea de comentarii. Vă rugăm să includeți numărul dvs. GSM, pentru a vă putea contacta dacă este necesar.

Oferta cea mai mare pentru fiecare dispozitiv câștigă. Dacă pe un dispozitiv există un singur ofertant, persoana respectivă câștigă.

Licitarea este deschisă persoanelor fizice cu sediul oriunde în Republica Federală Nigeria.

Ofertantul preferat trebuie să plătească și să colecteze telefonul specific de la biroul nostru din Ojodu (nu Ogudu), Lagos, în termen de 48 de ore de la anunțarea unui câștigător.

În mod alternativ, un ofertant câștigător care locuiește în afara Lagos poate plăti prin depunere bancară într-un cont bancar desemnat și, de asemenea, să organizeze trimiterea telefonului prin curier la costuri proprii și cu toate riscurile asociate livrării .

Dacă un ofertant preferat nu reușește să îndeplinească termenul limită, va fi contactat cel mai apropiat ofertant cel mai mare pentru a ridica respectivul telefon.

Licitarea este acum activată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu