Principal » general » Telefonul pe care BlackBerry trebuie să-l facă

Telefonul pe care BlackBerry trebuie să-l facă

general : Telefonul pe care BlackBerry trebuie să-l facă

În primele ore ale dimineții, am primit tweeted de către un cititor al blogului Mobility Blog, PeterJero. Iată ce mi-a scris tweeted la mine:

@Mister_Mobility Nu pot dormi bcos de o idee, domnul Mo pls spune blackberry să ia în considerare un sim dual pentru piețe ca a noastră. Tu ce crezi?

- Efeturhi Peter (@EfeturhiPeter) 23 ianuarie 2014


Ce cred eu? Darned cea mai bună idee pe care cineva a dat-o BlackBerry într-un timp!

Acum un an, CEO-ul BlackBerry, care a plecat, a insistat asupra faptului că compania nu va lansa smartphone-uri OS10. Am spus atunci că o astfel de mișcare a fost sinucidere - și a fost. Este bine că BlackBerry pare să vadă acum că a fost o greșeală care a neglijat segmentul bugetar al pieței, mai ales că unele dintre cele mai puternice piețe sunt în Africa și Asia. În decembrie 2013, noul CEO a anunțat un parteneriat cu Foxconn pentru a produce un smartphone BlackBerry 10 de buget. Splendid. Suntem acolo. Știm, de asemenea, că BlackBerry se întoarce la rădăcinile sale în QWERTY, deci probabil că viitorul dispozitiv BB10 va fi un dispozitiv hardware QWERTY.

Acum, dacă BlackBerry vrea să gheată acest tort, ei trebuie să urmeze sfatul lui PeterJero: să facă din acest smartphone BB10 un dispozitiv dual-SIM. Are cineva nevoie de un tratat cu privire la beneficiile unei astfel de mutare? A spus Nuff.

Recomandat
Lasă Un Comentariu