Principal » general » Numere de telefon pentru a înlocui ID-urile utilizatorilor și parolele?

Numere de telefon pentru a înlocui ID-urile utilizatorilor și parolele?

general : Numere de telefon pentru a înlocui ID-urile utilizatorilor și parolele?

De câte ori ați încercat să vă conectați la un serviciu online sau o aplicație pe mobil și ați fost frustrați să introduceți datele dvs. de conectare? În special, introducerea parolelor complexe poate fi o durere. Treceam prin detalii despre noul upgrade la Fring pe blogul oficial atunci când am văzut ceva care mi-a sărit peste mine ca o posibilă soluționare a durerii de conectare pe mobil. Una dintre noile caracteristici ale actualizării Fring este: un proces de înregistrare mai rapid și simplificat (prin numărul de telefon - în loc de userID / parole) .

Da; gandeste-te la asta. Cu fiecare număr mobil înregistrat la o anumită persoană, problema identității este fixă. Utilizați numărul de telefon pentru autentificare și presto! numele de utilizator și parolele pot fi istorice. Acest lucru nu este ceva pe care nu l-am mai văzut până acum. Folosiți WhatsApp? Daca da; vă dați seama că numele de utilizator și parola nu sunt necesare pentru utilizare. Validarea se face prin numărul dvs. de telefon mobil. Acesta este un exemplu de modul în care acest lucru poate fi implementat și este deja utilizat.

Nu am toate detaliile, dar aici este principiul de bază: introduceți numărul dvs. de telefon mobil pentru a primi un cod de autentificare prin SMS, apoi introduceți codul de autentificare pentru a începe să utilizați aplicația sau serviciul. Este mai rapid și mai convenabil. Desigur, este nevoie ca rețelele mobile să transmită SMS-uri în timp real. S-ar putea să fie nevoie de alte îmbunătățiri în acest sens, însă înlocuirea numerelor de utilizator și a parolelor cu numerele de telefon pare o abordare foarte pragmatică a autentificării pe telefonul mobil.

De asemenea, citiți: ZTE Open (dispozitivul de operare Firefox): Unboxing & first impressions

Tu ce crezi? Orice alte idei despre ce să înlocuiți ID-urile de utilizator și parolele pe mobil?

Recomandat
Lasă Un Comentariu