Principal » general » The Phablet și The Selfie

The Phablet și The Selfie

general : The Phablet și The Selfie

Fablet câștigă pe piață. Telefoanele inteligente de dimensiuni mari de dimensiuni cuprinse între 5 inchi și 6, 9 inci sunt toate rave. Phablets se descurcă atât de bine pe piață încât vânzările de tablete de dimensiuni mici au suferit în mod semnificativ. Nu am găsit niciodată o utilizare pentru o tabletă - în special tipurile de 7 și 8 inch, și am crezut întotdeauna că majoritatea oamenilor nu au nici o nevoie reală pentru una.

La început, numai dispozitivele de vârf au făcut vreodată teritorii phablet. În cele din urmă, producătorii au dat dovadă de faptul că o mulțime de oameni, pe lângă milionari, vor și ei unul. Așa că s-a născut fabletul de la mijlocul secolului. În gama superioară sunt Lumia 1520, Galaxy Nota 3 și altele asemenea. La mijlocul gamei sunt Lumia 1320 și HTC Desire 816. Deși nu toată lumea își poate permite un phablet de vârf, cel puțin, acum mulți oameni care doresc un afișaj mare pot obține o unitate de mijloc.

Beneficiile unui phablet sunt direct legate de dimensiunea ecranului. Și aici provine provocarea autocolantului. O autocolantă este o fotografie făcută de un smartphone și de obicei încărcată pe o platformă social media. Dacă ați încercat vreodată să luați un selfie cu un smartphone de 5, 5 inch sau 6 inchi înainte, ați ști exact despre ce este vorba.

Este destul de rău că mulți oameni trebuie să-și răsucească gâtul pentru a putea să-și ia o mașină de sine cu telefoane de dimensiuni standard. Mărimea și greutatea phablet-ului înseamnă adesea că trebuie să faci un dans delicat pentru a-l poziționa cu ambele mâini înainte de a încerca să păstrezi o mână constantă pe măsură ce faci împușcătura. Este aproape o procedură comică. Da; acest lucru este mai puțin cu fablets de dimensiuni mai mici, dar odată ce ați ajuns la linia de 5, 5 inci, este o adevărată bătălie.

De asemenea, citiți: Lumia 520: adevăratul campion al Windows Phone OS

Având o oglindă care să stea în fața oarecum o face puțin mai puțin complicată și având mâini mari precum a mea va ajuta, deși nu va elimina în totalitate stânjenirea. Totuși, aceasta este vârsta fabletului și a selfie-ului. Trebuie să găsim o cale de a se căsători cu cei doi. Iată un Mo selfie dedicat tuturor utilizatorilor de phablet:


Eu cred ca arat ca un pic de tweeny ca Sean Combs AKA Puff tata AKA Diddy AKA P. Diddy. Tu ce crezi?

Așadar, dragi proprietari de phablet, cum ați reușit să vă luați minunatele dvs. auto-uri cu telefoanele dvs. uriașe? Fablet-ul tău a căzut din mâna ta în timp ce încerca unul? Vă rugăm să împărtășiți experiențele dvs.

PS : Nu uitați că acum puteți obține un internet mobil de la N500 de la MOBILITY!

Recomandat
Lasă Un Comentariu