Principal » general » Personal: Capuri goale, capete de aer și capete de bloc

Personal: Capuri goale, capete de aer și capete de bloc

general : Personal: Capuri goale, capete de aer și capete de bloc

Am intrat într-o știre care povestea cum un fan al lui Peter Okoye (presupus) îl numește un cap gol pentru a face o eroare gramaticală. Peter a făcut tweeted la un kcee "Personal welcome u on plictisit", Se pare că cântăreața a vrut să spună: "Personal welcome u la bord " Fanul presupus a tweeted acest lucru la Peter:

*plictisit*!!!! SMH! Cap gol!

BLOCAT următor! RT @ MzVee001: * plictisit * !!!! SMH! Cap gol! RT @PeterPsquare: Personal welcome u pe plictisit ... //t.co/PvQRQCxoB2

- Peter Okoye (@PeterPsquare) 3 septembrie 2013


Peter pur și simplu a blocat persoana și a continuat cu aceasta:

Apreciaza-l daca ma corectezi. Dar nu mă insulta. Butonul BLOCK este foarte activ.

- Peter Okoye (@PeterPsquare) 3 septembrie 2013


Peter primește 5 stele pentru răspunsul lui.

Nu-mi pasă cât de gramatic este o persoană. Nu îi dă dreptul nimănui să le insultă. Nu fac o scuză pentru engleza săracă, dar nu suntem cu toții superbi la tot ceea ce facem. Lucrul potrivit a fost să-i subliniez lui Peter corectarea la ceea ce a spus greșit. Cât de greu este să spui: "Bună! V-ați referit la bord, în loc să vă plictisiți "Simplu. Politicos. Inofensiv.

Există o mulțime de tomfoolery se întâmplă peste tot, cu oameni care gândesc libertatea de exprimare ca o libertate de a fi nepoliticos și inconsiderate. Desigur, mass-media socială a amplificat o mulțime de comportament social rău. Văd această rujenie în fiecare zi pe Twitter și pe Facebook. Cineva comite o greșeală gramaticală? Insultați-i! Cineva nu este de acord cu tine? Insultați-i! Cineva aparține unui partid politic care nu vă place? Insultați-i! Nu; dar asta nu va face. Un astfel de comportament este inacceptabil. Abuzul este abuz, indiferent de cine este trimis. Personalitățile publice sunt oameni ca și noi și nu merită să fie supuși abuzului. Am văzut cu teamă că oamenii se insultă și se rătăcesc în felul acesta. Nimeni nu ar trebui să fie tratat greșit așa. Nimeni. A fi insultă este un comportament prost și trebuie descurajat.

De asemenea, citiți: De la Etisalat Nigeria la 9mobile: Răspunsuri la întrebările dumneavoastră

Da; Cred că presupusul "ventilator" este un cap de aer și merită să-i blocheze capul. Nimeni nu ar trebui să sufere nebuni cu bucurie. Nici măcar figuri publice. Corectarea cuiva este bună. Dar insultându-i? Butonul de bloc a fost inventat în astfel de situații. Apelarea la cineva a unui cap gol pentru a comite o eroare gramaticală nu este o corecție. Afirmarea a ceea ce au spus greșit este corectarea. Dacă cineva mi-a fost nepoliticos în felul ăsta, personal ... * cântând și dansând departe *

Recomandat
Lasă Un Comentariu