Principal » general » Poate că Lumia 920 este cu adevărat cel mai inovativ smartphone din lume

Poate că Lumia 920 este cu adevărat cel mai inovativ smartphone din lume

general : Poate că Lumia 920 este cu adevărat cel mai inovativ smartphone din lume

Anumite dispozitive sunt anunțate și nu par a fi ceva special la prima vedere. Apoi, vă faceți ceva timp pentru a le lua o privire mai detaliată și mai detașată și, brusc, ei cresc pe tine, și apoi te-au salutat. Pentru mine, Nokia Lumia 920 este unul dintre aceste dispozitive. Am mai aruncat o privire asupra acestei frumuseți uimitoare și, în ciuda indiferenței mele inițiale față de ea, găsesc într-adevăr un smartphone atrăgător și unul care merită mai multă atenție.

PureMotion HD + Afișaj
Să începem cu tehnologia PureMotion HD +. Acest afișaj de 4, 5 inch vă permite să utilizați mănuși (da, mănuși), chei, un stilou, unghii false, practic orice, pentru a opera telefonul. Este de asemenea prezentat ca fiind cel mai strălucitor, cel mai rapid și mai receptiv touchscreen de pe piață. Asta, dragi doamnelor și domnilor, este ceva. Dar nu se termină acolo.

Încărcarea fără fir
Acest lucru poate părea trivial, dar nu destul. Te plimbi în restaurantul tău favorit fără o grijă și Lumia 920 are baterii scăzute. Dar hangout-ul dvs. are plăci de încărcare fără fir disponibile pe fiecare masă. Stați și lăsați Lumia 920 pe farfurie și continuați să vă bucurați de masă sau de băutură sau de amândouă. Nokia are deja o afacere cu Coffee Bean & Tea Leaf pentru a adăuga plăci de încărcare la magazinele sale din toată țara. Într-o zi, alți producători vor implementa încărcarea fără fir în dispozitivele lor și, de exemplu, hotspoturile WiFi, plăcile de încărcare fără fir vor deveni standard la restaurante și restaurante. Asta e ceva.

Realitate augmentată
Cu Nokia City Lens încorporat, pot să îndrept Lumia 920 la un punct de reper al orașului pentru a primi informații în timp real despre serviciile și afacerile disponibile în acea zonă. Nu trebuie să introduc un șir de căutare sau chiar să vorbesc o expresie de căutare. Acesta este "Punct-și-ucide". Nu domnilor, asta e ceva.

De asemenea, citiți: Opera Mini pentru Android obține o compresie mai mare a datelor și multe altele

Stabilizarea imaginii optice
Cu stabilitatea fizică optică a imaginii (OIS), încorporată, camera Lumia 920 este prezentată ca fiind capabilă să furnizeze imagini fără blur, chiar dacă mâna dvs. nu este stabilă. Acum, toată lumea e un bun cameraman. Asta e ceva.

Tehnologia PureView
Experiența PureView inovatoare de la Nokia permite camerei Lumia 920 să dețină de cinci ori mai multă lumină decât alte telefoane inteligente fără a utiliza blițul, ceea ce face capabil să realizeze imagini luminoase, clare și vii chiar și în condiții de lumină slabă și în interior. Nokia susține că tehnologia PureView găsită în Lumia 920 face ca "o cameră cu smartphone să poată lua imaginile de obicei vizibile doar pe o cameră SLR autonomă". Probele pe care le-am văzut fac o revendicare credibilă.

Da; Nokia a bătut fotografiile inițiale și aceasta a fost o afacere murdară, dar mostrele recent lansate cu Lumia 920 sunt la fel de uimitoare. Aruncați o privire la următoarea comparație:


Un cameraphone care poate surprinde acel nivel de lumină în întuneric este pur și simplu. Acum, afacerea: tehnologia camerei PureView cu stabilizare optică a imaginii și un obiectiv Carl Zeiss într-o dimensiune inteligentă a smartphone-ului principal este o feat ne-potrivită. P880 PureView poate avea o cameră de 41 de megapixeli, dar Lumia 920 o bate în anumite zone. Da; modelul 920 are doar 8, 7 megapixeli, dar am afirmat întotdeauna că nu este vorba de megapixeli, ci de ceea ce faceți cu el. Ceea ce a făcut Nokia cu aparatul de fotografiat al lui 920 este și el uimitor. Diferite, da; dar uimitoare totuși. De asemenea, doresc ca acest copil să împacheteze un fulger Xenon pentru focuri de acțiune pe timp de noapte. Dar dacă poate produce nivelul de claritate de mai sus, probabil că Xenon nu va fi prea ratat. Doar poate. Dar, în totalitate, camera Lumia 920 este remarcabilă și mult înainte de orice din competiție.

De asemenea, citiți: Expedierile dispozitivelor mobile depășesc 2, 4 miliarde de dolari, pe măsură ce se închid Tabletele pe PC-uri

După ce am digerat suma a ceea ce reprezintă Lumia 920, trebuie să fiu părtinitoare să nu concediez că acesta este într-adevăr un dispozitiv inovator și convingător. Îmi place interfața elegantă a utilizatorului Windows Phone. Există un snapdragon dual-core eficient din punct de vedere energetic, precum și caracteristicile îmbunătățite standard Windows Phone 8. Apoi, există soluții proprii ale Nokia, inclusiv Nokia Maps. Ce nu e de placut? Cu cat privesc mai mult Lumia 920, cu atat vreau mai mult. Sunt cu siguranță de acord cu concluzia unui articol al Forbes despre faptul că dacă aceste caracteristici apar pe iPhone 5, oamenii ar crede că este cel mai inovator smartphone lansat de ani de zile.

Tot ce a rămas pentru Nokia (și Microsoft) să mă câștige este suportul local pentru piața nigeriană și capacitatea de a face achiziții de pe piață cu cardurile noastre locale. Dă-mi asta, iar domnul Mo va trece la Lumia.

Recomandat
Lasă Un Comentariu