Principal » general » Modificări de performanță în noul browser Symbian pe Nokia C7 Astound

Modificări de performanță în noul browser Symbian pe Nokia C7 Astound

general : Modificări de performanță în noul browser Symbian pe Nokia C7 Astound

Dennis Bournique de la WapReview.com este o persoană pe care o susțin cu mare îndemânare în lumea web a rețelelor mobile. El a avut timp real cu Nokia C7 Astound, care are preinstalate unele dintre firmware-ul Symbian PR2.0. Una dintre aceste caracteristici este noul browser și el a făcut eforturi pentru a executa anumite teste de performanță (javascript și HTML5) în acest sens.

Aici, citez Dennis despre performanța noului browser Symbian:

  1. Sunt destul de fericit cu noul browser pre-PR 2.0, Symbian, pe versiunea T-Mobile Astound a modelului C7. Nu numai că interfața cu utilizatorul este mai bună, dar setul de caracteristici este îmbunătățit, dar navigarea pare mult mai rapidă decât browser-ul E7 / N8.
  2. Noul browser Symbian a făcut mult mai bine decât cel vechi al testelor HTML5, dar rămâne încă în competiție. Am auzit luni de zile că noul browser va include suport pentru geo-locație, așa că am fost surprins de faptul că ambele suite de teste au raportat că lipsesc în noul browser Symbian. O indicație poate că acest lucru nu este ultimul browser PR 2.0.
  3. Sunt impresionat că noul browser Symbian corespunde în mod esențial programului Opera Mobile, care este remarcat pentru performanța JavaScript pe toate platformele.

Ar trebui să vă îndreptați spre WapReview pentru full JavaScript Benchmarks și rezultatele testelor HTML5 ale noului browser Symbian.

Recomandat
Lasă Un Comentariu