Principal » general » PC-ul și adevărata mobilitate inch mai aproape

PC-ul și adevărata mobilitate inch mai aproape

general : PC-ul și adevărata mobilitate inch mai aproape

Aici, la Mobility Nigeria, am anticipat cândva - și ne-am împăcat - că mobilitatea este viitorul computerelor personale.

Cu anunțul de săptămâna trecută făcută de Nokia despre Booklet 3G (propriile noastre preluări de la laptop-uri mini), s-ar putea să ne apropiem mai mult de mobilitatea reală din lumea PC-urilor. Booklet 3G este în esență un netbook - un mini laptop, dar un pic mai mult.

Unul dintre lucrurile pe care Nokia Booklet 3G le aduce lumii PC-ului a fost inclus în lista Wikipedia a celor șapte lucruri pe care un mobil le poate face un PC - capacitatea de a rămâne conectat tot timpul. Vedeți articolul nostru despre faptul că, telefonul mobil modern este în mod superior superior în capacitate decât un laptop sau un PC desktop.

Noul dispozitiv de la Nokia va avea conectivitate permanentă, grație unui modem 3G / HSDPA încorporat și a unui slot pentru cartelă SIM. Cu această includere, lista de Wikipedia a fost redusă la șase și PC-ul a făcut un pas spre a deveni cu adevărat mobil.

Durata de viata a bateriei nu se face pe lista Wikipedia, dar cred ca unul dintre avantajele pe care le are un laptop pe laptop este faptul ca durata de viata a bateriei dureaza mult mai mult decat cea a unui laptop - de multe ori merge mai mult de 24 de ore inainte a ramane fara. Aceasta, opinia mea umilă, face parte din ceea ce implică adevărata mobilitate. Nokia Booklet 3G, în timp ce încă nu oferă o viață a bateriei care este la egalitate cu telefoanele mobile, are o durată de viață impresionantă de 12 ore. Din ce în ce mai mult, viața bateriei crește pe laptopuri, făcându-le astfel cu atît mai mobile cu adevărat.

De asemenea citiți: Great Value !! Yu Yunicorn Specificații și preț

Pe măsură ce devenim din ce în ce mai mobil, se întreabă: " Va înlocui telefonul mobil laptopurile sau vor deveni 100% mobile până la punctul în care telefoanele mobile nu mai sunt necesare?

Mă gândesc că ambii se vor complimenta reciproc pentru a oferi o experiență cu adevărat mobilă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu