Principal » general » Puterea de calcul a computerului ajunge la telefon mobil cu Motorola RAZR i

Puterea de calcul a computerului ajunge la telefon mobil cu Motorola RAZR i

general : Puterea de calcul a computerului ajunge la telefon mobil cu Motorola RAZR i

Nu mă interesează niciun smartphone care este anunțat. De obicei durează ceva remarcabil pentru a-mi ține atenția. Motorola RAZR i este cu siguranță remarcabilă. Este primul smartphone care este alimentat de un procesor Intel Atom cu procesor dual-core de 2GHz. Aceasta este puterea de calcul a calculatorului pe un telefon mobil!

Procesorul Intel Atom susține hiper-filetare, deci nu te uita în jos pentru că este un singur-core. Aceasta este o putere reală de calcul. Este raportat că chipul Intel Atom de 2GHz al lui RAZR i este atât de rapid încât camera de 8 megapixeli începe sub 1 secundă și poate să ia 10 imagini în mai puțin de o secundă. Easy.Breathe. În. Out. Asta e corect.

RAZR i sport Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, un ecran AMOLED de 4, 3 inch, cu o acoperire rezistentă la apă, plus o carcasă Kevlar. Sună ca un dispozitiv pentru James Bond sau Jason Bourne. Da.

Doar săptămâna trecută, mă plângeam că mobilul era puțin plictisitor. Doar în această dimineață, am fost hiperventilat față de LG Optimus G, și acum asta. Am avut suficiente știri deja astăzi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu