Principal » general » Plătiți în timp ce navigați pe rețelele CDMA

Plătiți în timp ce navigați pe rețelele CDMA

general : Plătiți în timp ce navigați pe rețelele CDMA

Odată ceva, termenul de internet mobil în Nigeria a însemnat să inițieze un abonament numai cu una dintre rețelele CDMA. În plus, serviciul de internet era limitat la utilizarea unui telefon ca modem - în majoritatea cazurilor telefoane desktop în stadii incipiente, iar mai târziu și telefoane mobile. Navigarea pe telefon pe rețelele CDMA din Nigeria a fost nemaiauzită de atunci.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat. Apariția tehnologiei GSM a introdus un nou nivel de conștientizare, competiție și servicii în peisajul mobil nigerian - la fel ca interfața superbă a utilizatorului iPhone a făcut industriei globale de telefonie mobilă.

Plătiți în timp ce răsfoiți serviciile de internet tind să fie populare în rândul utilizatorilor ocazionali de internet - cei care nu doresc să plătească o plată uriașă în fiecare lună, dar au nevoie de acces la internet pentru navigare ușoară și e-mail de bază. De obicei, rețelele GSM percep taxe pentru datele transferate, indiferent de durata de conectare a utilizatorului. Rețelele CDMA, cu toate acestea taxă pe minut.

Pe rețelele CDMA, aceasta era o afacere foarte scumpă, unele rețele încărcând până la N7, 50 pe minut, deși unele sunt încă aproape. Tradus, un abonat ar arde N450 pentru a rămâne conectat continuu timp de o oră. X ingenios!

Tarife inferioare
Tarifele pentru plata în timp ce navigați prin servicii au scăzut de atunci și au devenit mult mai prietenoase pentru buzunar. Iată opțiunile pe care le aveți în cele trei dintre cele mai vibrante rețele CDMA disponibile acum:

  • Starcomms: N3.00 pe minut
  • Visofone: N2, 50 pe minut
  • ZOOMmobile: N6, 00 pe minut de vârf; N4.80 pe minut în afara vârfului; N3, 90 pe minut la miezul nopții
De asemenea, citiți: MNP: Este sărbătorirea necesară?

Momentan nu avem informații despre tariful Multilinks, deoarece nu am putut găsi astfel de informații pe site-ul operatorului.

Tariful Visafone de N2.50 pe minut este cel mai prietenos la moment, urmat îndeaproape de Starcomms la N3.00 pe minut. Desigur, trebuie să acorde o atenție la acoperirea și alți factori în alegerea unui furnizor de servicii, așa că faceți cercetările.

Utilizați oricare dintre aceste plăți în timp ce răsfoiți servicii de la operatorii CDMA? Doriți să împărtășiți experiențele dvs.?

Recomandat
Lasă Un Comentariu