Principal » general » Războaiele de brevete se agravează de Nokia și devin prea agresive

Războaiele de brevete se agravează de Nokia și devin prea agresive

general : Războaiele de brevete se agravează de Nokia și devin prea agresive

Probabil știți forajul. Acest brevete de brevet a început ca o mare glumă, dar acum sa năpustit în bătăi cu noroi foarte rău. Este modul în care lucrurile merg în viață. Cineva începe o tendință, și toți ceilalți intră.

În ultimele știri, Nokia a depus dosare împotriva companiei RIM (producătorii de BlackBerry) pentru încălcarea brevetelor WiFi în dispozitivele lor. Știrile arată că, într-o arbitrare anterioară la Camera de Comerț din Suedia de la Stockholm, sa decis că RIM "nu are dreptul să producă sau să vândă produse compatibile cu standardul WLAN fără să convină în primul rând cu Nokia cu privire la redevența care trebuie plătită pentru fabricarea sa și / sau vânzarea de terminale de abonat compatibile cu astfel de standarde ".

Cu toate acestea, RIM vinde încă dispozitivele sale fără să ajungă la un astfel de acord cu Nokia, astfel încât Nokia scoate marile arme și acum dorește ca legea să-și impună drepturile.

Asta este forajul. M-am temut ca Nokia ar incepe sa-si traga greutatea asa cumva intr-o zi. Marca finlandeză are o gamă largă de brevete în domeniul tehnologiei mobile, pe care toată lumea ar fi o practică țintă pentru ei. Wifi? Oh baiete!!!! Să alcătuiesc doar Apple, Sony, Motorola, HTC și toate celelalte ... ..

Este mai complicat, băieți.

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu