Principal » general » Ozone - nou browser mobil

Ozone - nou browser mobil

general : Ozone - nou browser mobil

De pe site-ul dezvoltatorului:

Ozone este un browser mobil de clasă mondială, care oferă o performanță excelentă și o experiență excepțională de navigare pentru telefoane mobile S60 și UIQ.

Caracteristicile Ozone îl fac una dintre cele mai bune din clasa sa. Din motorul WebKit cu sursă deschisă, Ozone nu numai că furnizează caracteristici avansate, cum ar fi suportul bazei de date pe bază de client, memoria cache a aplicațiilor, zoom-ul și mai multe ferestre, dar oferă și cea mai bună experiență compatibilă cu standardele web disponibile.

* UI intuitiv și navigare pagină
* Mai multe ferestre
* Zooming și panning
* Blocarea pop-up-urilor
* Editare automată a URL-ului
* Comutator de mod desktop / mobil
* Plugin Netscape scriptable
* Footprint de memorie redusă, funcționează în dispozitive cu doar RAM de 64MB
* Suport Offline pentru aplicații web, inclusiv cele mai recente Gmail pentru iPhone și Android

Și mai mult: cache de discuri de înaltă performanță, decodare rapidă a imaginilor, icoane preferate, gestionarea marcajelor și suport avansat HTML, CSS și JavaScript (SquirrelFish).

Browserul, care este încă o versiune Alpha, este disponibil pentru dispozitivele Symbian s60 și UIQ.

Pagina de start Ozzone

Prima impresie
Am făcut o alergare rapidă pe E90, iar interfața este netedă și plăcută. Nu am putut să mă autentific pe site-ul web complet de pe Facebook când am încercat asta, dar site-ul a fost bine redat. pentru Yahoo, am fost redirecționat către site-ul mobil yahoo. Dar re-direcția mobilă nu a funcționat pentru Alireta.com și MobilityNigeria.com (un alt browser mobil pentru web designeri de pe mobil pentru a vă îngrijora), dar din fericire ambele site-uri au legături care permit utilizatorului să forțeze versiunile mobile.

Aplicația s-a încheiat brusc în timp ce încercam să navighez pe o pagină de pe site-ul MTN Nigeria. Dar atunci, un astfel de lucru este de așteptat de la lansarea Alpha.

De asemenea, citiți: De la Fujitsu: primul telefon din lume cu un scaner de recunoaștere a irisului

Voi avea o revizuire mai detaliată de îndată ce voi putea stoarce timpul.

Descărcați de pe site-ul [mobile] Ozone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu