Principal » general » OwnFone lansează telefonul Braille

OwnFone lansează telefonul Braille

general : OwnFone lansează telefonul Braille

OwnFone este un OEM din Marea Britanie care realizează telefoane specializate pentru tineri, vârstnici și persoane provocate. Cele mai recente din gama lor este telefonul Braille. Acesta este un telefon mobil ușor de utilizat, cu butoane personalizate pentru braille pentru persoanele nevăzătoare sau cu deficiențe de vedere care încearcă să utilizeze telefoane mobile normale.

Telefonul este disponibil cu 2 sau 4 butoane de apel, fiecare personalizat cu un nume în braille și pre-programat cu un număr de telefon. Pentru a efectua un apel, tot ce trebuie să faceți este să apăsați un buton de apel Braille și telefonul va conecta imediat utilizatorul cu persoana de care au nevoie pentru a apela. Butoanele Braille completează butoanele de cuvinte și imagini deja oferite de OwnFone. Acesta arată ca un dispozitiv extrem de util pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

OwnFones sunt dispozitive unice în sensul că acestea sunt extrem de ușor de utilizat, făcându-le apt pentru tineri și seniori. Dispozitivele nu au un ecran și astfel utilizatorii pot efectua și primi numai apeluri telefonice. Ați citit acest drept: nu există text, internet, aplicații, jocuri, video sau aparat de fotografiat. Telefonul mobil sa dezbrăcat de necesități goale. Cumpărătorii interesați își pot crea propriile desene pe site-ul OwnFone în timpul procesului de comandă. Dispozitivele OwnFone sunt livrate cumpărătorilor gata de utilizare direct din cutie.

"Considerăm că există o nevoie clară de telefoane simple pentru a echilibra proliferarea smartphone-urilor complexe, astfel încât generațiile noastre mai tinere și mai în vârstă să rămână conectate la cei dragi - și asta este tot ceea ce face OwnFone", spune Brad Scoble, directorul OwnFone Australia & NZ.

Butonul OwnFone cu butoane braille începe de la 60 RON cu TVA inclus și este disponibil la comanda de la www.ownfone.com.

De asemenea, citiți: Nokia N9 versus Samsung Galaxy S II Evening fotografie ShootOut

Sursă

Recomandat
Lasă Un Comentariu