Principal » general » Ovim Store și competiția Android Apps

Ovim Store și competiția Android Apps

general : Ovim Store și competiția Android Apps

Fasmicro și Microscale Embedded, parteneriatul din spatele tabletei Ovim Android, au anunțat deschiderea competiției Ovim Store și Android Apps.

Magazinul Ovim este o soluție pentru a genera venit din aplicația Android în Nigeria, deoarece piața Android nu acceptă aplicația plătită în Nigeria. Ca atare, Fasmicro și Microscale caută soluții locale în loc să pună pachete Apps scrise pentru un mogul american. Partenerii se mândresc că ideile lor sunt originale și în capacitatea lor de a oferi servicii, nu doar hardware.

Din comunicatul de presă:

Așa cum am remarcat în declarațiile în timpul dezvăluirii lui Ovim Tablet, suntem în afaceri pentru aplicații și soluții de spațiu, și nu neapărat vânzări hardware. Ovim va conduce noi servicii în Africa, începând cu Nigeria, și va simplifica viața cetățenilor și entităților corporative.

În consecință, construim Ovim Store - un magazin de aplicații Android care va fi exclusiv pentru Tablet. Trebuie să luăm această strategie deoarece Google Android Market nu permite aplicații cu plată în Nigeria. Deci, pentru ca noi să furnizăm serviciile de care avem nevoie, vom alătura aplicațiile împreună cu vânzarea tabletei. Și asta înseamnă că producătorii de aplicații din Nigeria pot fi plătiți!

În conformitate cu obiectivele lor, a fost anunțată o competiție care să motiveze indivizii și companiile să dezvolte aplicații pentru includerea exclusivă în magazinul Ovim.

Primul premiu este o sumă în numerar de N50, 000. Termenul de depunere este 31 martie 2011.

Pentru mai multe detalii și comunicate de presă complete, accesați magazinul Ovim Store și competiția Android Apps.

Recomandat
Lasă Un Comentariu