Principal » general » Magazinul Ovi depășește zilnic 6 milioane de descărcări

Magazinul Ovi depășește zilnic 6 milioane de descărcări

general : Magazinul Ovi depășește zilnic 6 milioane de descărcări

Momentul magazinului Nokia Ovi Store continuă să fie puternic. În fiecare zi sunt create mai mult de 300.000 de conturi Nokia noi și în fiecare zi consumatorii din întreaga lume descarcă aproximativ 6 milioane de aplicații mobile și conținut.

Magazinul Ovi a crescut de aproape opt ori într-un singur an. Peste 48.000 de aplicații sunt acum disponibile în Magazin, cu aproape 1.000 de aplicații noi adăugate în fiecare săptămână. Dispozitivele din seria 40, care vor permite aplicațiilor pentru următoarele miliarde de utilizatori de telefonie mobilă, au crescut în ultimele două luni volumul descărcărilor de peste 35%, reprezentând aproximativ un sfert din totalul descărcărilor din magazin.

Începând cu luna mai, mai mult de 170 de dezvoltatori au depășit fiecare câte un milion de descărcări în magazinul Ovi. Dintre acești dezvoltatori, 15 companii au avut 10 milioane până la 20 milioane de descărcări; cinci companii au avut între 20 și 30 de milioane de euro; și o singură companie, Offscreen Technologies, au avut mai mult de 72 de milioane de descărcări.

Conexiunile de facturare de la operatori cresc și în ritm constant, iar numărul total include acum 121 de operatori din 42 de țări. Taxarea operatorului îmbunătățește experiența consumatorului. Când cumpărătorii cumpără Magazinul de aplicații și alte servicii Nokia, orice achiziție prin facturarea operatorului este pur și simplu debitată la factura de telefon mobil emisă de Operatorul lor.

Sursă: Nokia Developer

Recomandat
Lasă Un Comentariu