Principal » general » Ovi Maps Scurt test: Abeokuta

Ovi Maps Scurt test: Abeokuta

general : Ovi Maps Scurt test: Abeokuta

Dayo și cu mine trebuia să facem o călătorie rapidă la orașul rock, Abeokuta, ieri după-amiază. Deși am încălcat ordinele medicului de a se odihni, călătoria a fost absolut esențială. Unitatea spre oraș a fost plăcută, în timp ce am vorbit despre totul sub soare.

Sosind la Abeokuta, m-am gândit: Cât de bune ar fi Ovi Maps să ne conducă la destinația noastră specifică? Detaliile detaliate de deplasare în Lagos sunt un lucru. Afară din Lagos este altul.

Rapid, mi-am scos telefonul Nokia N8, am lansat Ovi Maps, am selectat "Drive" și l-am scris în "Quarry Road". Blocarea GPS a avut loc în mai puțin de un minut. În câteva momente, acea voce dulce de sex feminin a lovit-o în timp ce aplicația a tras un traseu pe care să-l urmăm.

Am știut drumul spre drumul nostru de destinație și am putea spune că instrucțiunile date au fost bune, deși nu pe traseul meu preferat. Pentru că am fost presați de timp, am optat pentru a-mi lua drumul preferat și astfel am ignorat direcțiile inițiale. Hărțile Ovi au recalculat prompt și au redactat un alt set de indicații care corespundeau cu precizie rutei preferate.

Da; a fost un test simplu și scurt, dar din nou a subliniat cât de bune și utile pot fi Ovi Maps atunci când ești afară. Cu Hărți Ovi, hărțile sunt preinstalate pe dispozitiv și nu este necesară o conexiune de date. Hărți Ovi este, de asemenea, gratuită.

Dacă faceți o mulțime de călătorii, ar trebui să luați în considerare Hărți Ovi. Aplicația mobilă este disponibilă în prezent pe smartphone-uri Symbian, iar mai târziu în acest an sau la începutul anului 2012 și pe smartphone-urile Nokia Windows Phone.

Citiți, de asemenea: Descărcați și citiți Proiectul de cyber-crimă 2013
Recomandat
Lasă Un Comentariu