Principal » general » Ovi Mail de la Nokia - 10 milioane și numărare

Ovi Mail de la Nokia - 10 milioane și numărare

general : Ovi Mail de la Nokia - 10 milioane și numărare

Doar 25% din lume are în prezent acces la e-mail, și văzând că telefoanele mobile devin rapid dispozitivul implicit de acces la Internet pentru cea mai mare parte a lumii, are sens doar faptul că e-mailurile de pe telefoanele mobile au o atenție deosebită.

Ia India, de exemplu: 1, 13 miliarde de oameni; mai puțin de 50 de milioane de PC-uri (care este un calculator pentru fiecare 20 de persoane), dar există mai mult de 600 de milioane de abonați la telefoanele mobile. Mobile este deja mass-media implicită și canalul de comunicații. Este locul în care majoritatea oamenilor vor trimite și primi e-mailuri. Acestea sunt persoanele pentru care Ovi Mail este deosebit de utilă.

Acest lucru este arătat în mod clar când te uiți la statisticile celui care utilizează cel mai mult Ovi Mail. Șapte dintre primele zece țări care activează conturile Ovi Mail se află pe piețele emergente. Indonezia, Vietnam, India, Bangladesh, China, Kenya și Nigeria se numără printre țările de vârf pentru activări.

Serviciul este gratuit, ceea ce ajută foarte mult, dar mai important pentru aceste piețe, nu aveți nevoie de acces la un PC pentru al crea sau utiliza. Puteți face totul cu Ovi Mail direct pe telefon. Serviciul este susținut pe aproape 200 de modele de dispozitive din întreaga lume și este localizat în 26 de limbi.

Ovi Mail, serviciul de poștă electronică livrat împreună cu telefonul dvs. Nokia, a anunțat că are acum 10 milioane de conturi activate. Dacă nu aveți încă un cont de e-mail sau doriți ceva care nu necesită nicio utilizare a PC-ului pentru administrare, mergeți la un telefon Nokia și intrați în trenul Ovi.

De asemenea, citiți: 5 pași pentru a crea o aplicație mobilă fără a învăța să codificați (Partea 3)
Recomandat
Lasă Un Comentariu