Principal » general » Chat Ovi acum alimentat de Yahoo

Chat Ovi acum alimentat de Yahoo

general : Chat Ovi acum alimentat de Yahoo

Blogul Ovi a anunțat că Ovi Chat este acum oficial alimentat de Yahoo! Principalul avantaj al acestei noi integrări este capacitatea de a adăuga Yahoo! Messenger prietenii în lista dvs. de prieteni Chat. Modul de a face acest lucru este accesând Opțiuni> Adăugați un prieten, selectând Alt domeniu și apoi introducând Yahoo! prietenul tău Codul de messenger (adică [email protected]). Odată ce acceptă solicitarea de prietenie, Yahoo! ID-ul va apărea împreună cu restul listei prietenilor de chat. Acum puteți vedea când prietenul dvs. este online și începeți o conversație.

Nici măcar nu trebuie să aveți un cont Yahoo Messenger pentru a putea face acest lucru. Contul dvs. Ovi va funcționa foarte bine.

Aceasta este o parte din roadele noului parteneriat al companiei Nokia cu Yahoo. Mesajul blogului Ovi menționează că "mai sunt multe îmbunătățiri".

Pentru mine, întrebarea este, de ce nu există încă o aplicație de chat pentru Symbian? De ce sunt milioane de utilizatori S40 proivilați cu această aplicație și clienții Nokia care au plătit mai mult pentru dispozitivele lor încă în frig? Oricine înțelege de ce?

Recomandat
Lasă Un Comentariu