Principal » general » Actualizarea firmware-ului disponibil pentru telefonul Nokia 5800 XM

Actualizarea firmware-ului disponibil pentru telefonul Nokia 5800 XM

general : Actualizarea firmware-ului disponibil pentru telefonul Nokia 5800 XM

Proprietarii dispozitivului 5800 XpressMusic din Nigeria pot actualiza actualizările firmware-ului dispozitivului la cea mai recentă versiune, 21.0.025. Cea mai bună parte este că actualizarea se poate face acum direct pe telefon. Bye-bye, PC-uri, cabluri de date USB și descărcări uriașe.

Actualizarea firmware-ului (actualizarea efectuată direct pe telefon) este mai simplă, mai rapidă, mai ușoară și mai puțin problematică decât o face de la un PC. A fost nevoie de mai puțin de trei minute pentru a obține firmware-ul meu 5800 actualizat și dimensiunea fișierului de instalare a fost mai mică de 4MB. Dacă această actualizare ar trebui făcută de pe PC-ul meu, nu ar fi trebuit să dureze mai puțin de 40 de minute, iar dimensiunea fișierului undeva în jur de 100MB.

Rețineți că, pentru a putea efectua actualizarea firmware-ului de aer, este mai bine să aveți un pachet de pachete de Internet mobil furnizat de operatorul dvs. de rețea.

Cum să actualizați aerul
Din ecranul inițial al telefonului, faceți clic pe tasta de tăiere scurtă, apoi formați * # 0000 # . Telefonul afișează versiunea actuală de firmware.

Din ecranul respectiv, faceți clic pe Opțiuni și selectați Verificați pentru actualizări . Telefonul vă va avertiza de o nouă versiune de firmware și apoi selectați descărcarea.

Odată ce fișierul de instalare este descărcat, selectați Instalare și noul firmware va fi instalat pe telefon. Asta este, simplu ca ABC.

Am observat câteva modificări de când am instalat cea mai recentă versiune de firmware pe telefonul meu 5800. Modificările includ o experiență de navigare considerabil mai rapidă pe browserul încorporat, aplicațiile care se lansează mai repede și butonul alb al meniului respirând la intervale în modul de așteptare "d trebuie să activați acest lucru în setările luminii de notificare).

De asemenea, citiți: Android One este lansat în Ghana, Microsoft achiziționează două firme și alte știri pe care le-am pierdut săptămâna trecută

Pentru cei care actualizează versiunea de firmware, vă rugăm să ne spuneți modificările pe care le observați după actualizare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu